Ελληνικές παρουσίες στο Category 1 τουρνουά του Μπουργκάς

 
Ελληνικές παρουσίες στο Category 1 τουρνουά του Μπουργκάς
tn team Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 - 8:46

Στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας και το τουρνουά 1ης κατηγορίας της Tennis Europe στα 14άρια αγωνίστηκαν αυτή την εβδομάδα οι Φίλιππος Σπανός, Παναγιώτης Χαρνίδης και Κωνσταντίνα Βολονάκη.

Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό των αγοριών ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι Σπανός και Χαρνίδης.

Ο Σπανός ηττήθηκε από τον Βούλγαρο Bruno Dzhenev με 6-3, 6-1, ενώ ο Χαρνίδης από τον επίσης Βούλγαρο Stefan Telkedzhiev με 6-2, 6-2.

Ο Χαρνίδης αγωνίστηκε στη συνέχεια και στο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίες, όπου ξεπέρασε στον 1ο γύρο το εμπόδιο του Γάλλου David Ramirez Baez (2-0, εγκατάλειψη), αλλά ηττήθηκε στα προημιτελικά από τον κορυφαίο του ταμπλό, τον Ρουμάνο Eric Hurmuz, με 6-0, 6-1.

Στο διπλό ο Χαρνίδης έπαιξε μαζί με τον Λιθουανό Nikas Jurgaitis, με τον οποίο κέρδισαν στον 1ο γύρο τους Teodor Yankov και Nuri Yusuf με 6-3, 6-2 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά. Εκεί τους σταμάτησαν οι Dimitar Topchiyski και Vladimir Tzonkov, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-0, 6-2.

Στο ταμπλό των κοριτσιών αγωνίστηκε η Κωνσταντίνα Βολονάκη, η οποία όμως ήταν άτυχη και εγκατέλειψε μετά από μόλις 2 games (1-1) την αναμέτρησή της με την Βουλγάρα Ava Pakova στον 2ο γύρο (όπου προκρίθηκε με bye).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots