Η Σέρρες στον Ευρωπαϊκό χάρτη του τένις – SERRES CUP 2021 (pics)

 
Η Σέρρες στον Ευρωπαϊκό χάρτη του τένις – SERRES CUP 2021 (pics)
tn team Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 - 17:22

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το SERRES CUP 2021, ένα ευρωπαϊκό τουρνουά τένις το οποίο διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Αντισφαίρισης Σερρών κατά το διάστημα 16-24/10/2021. Συμμετείχαν 118 αθλητές από 14 χώρες του κόσμου (Η.Π.Α., Ρωσία, Ρουμανία, Γαλλία, Ιταλία, κλπ) ηλικίας μέχρι 14 ετών, οι οποίοι με σύμμαχο τον καλό καιρό και τις άριστες αθλητικές υποδομές έδειξαν τις αγωνιστικές τους ικανότητες και αρετές.

Για την ιστορία οι νικητές της διοργάνωσης:

BS14: Messis An. (GR) – Pournaropoulos St. (GR) 7-5, 6-1
GS14: Panagiotidou Al. (GR) – Proimaki M. (GR) 4-6, 6-2, 6-0
BD14: Pournaropoulos St. (GR) /Manettas D. (GR) – Siarkos or. (GR) /Geladaris (GR) 6-1, 6-1
GD14: Sara Ang. (IT)/Cvetcovic An. (SRB) -Panagiotidou Al. (GR)/Panagiotidou L. (GR) 6-0, 3-6, (10-8)

Συνδιοργανωτές του τουρνουά ήταν η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, ο Δήμος Σερρών και ο Ο.Π.Α.Κ.Π.Α.

Χορηγοί της διοργάνωσης αποτέλεσαν οι Σερραϊκές επιχειρήσεις Γατίδης Fresh και η Τεχνική Εταιρεία Κωστίδης ΙΚΕ καθώς και η εταιρεία αθλητικών ειδών Wilson Hellas.

Την διοργάνωση επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κος Δημ. Σταματιάδης ο οποίος ομολόγησε την άρτια διοργάνωση και εντυπωσιάστηκε από τις αναβαθμισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές.

Στις απονομές παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κος Παν. Σπυρόπουλος και ο Δήμαρχος Σερρών κος Αλ. Χρυσάφης οι οποίοι απένειμαν τα τρόπαια στους νικητές και υποσχέθηκαν την στήριξη της διοργάνωσης και τα επόμενα χρόνια έτσι ώστε το SERRES CUP να καθιερωθεί ως θεσμός για την πόλη μας.

Ευχαριστούμε την ΕΡΤ 3 και ιδιαιτέρως τον δημοσιογράφο Β. Αναστασιάδη για την επτάλεπτη ζωντανή κάλυψη των αγώνων και για το πλήρες ρεπορτάζ των αποτελεσμάτων.

Ιδιαίτερο χρώμα στο τουρνουά έδωσε κατά την τελευταία μέρα η παρουσία δεκάδων supercars στο επίσημο ξενοδοχείο της διοργάνωσης Hotel Elpida Resort and Spa το οποίο φιλοξένησε άψογα τους αθλητές.

Αθλητές, συνοδοί και προπονητές έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την διοργάνωση (Δ. Σαρατζίδη - ευχαριστούμε), από τις εγκαταστάσεις και την πόλη μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2022 με μεγαλύτερες εκπλήξεις.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots