Πρωταθλητές Μεσσής και Παναγιωτίδου στις Σέρρες

 
Πρωταθλητές Μεσσής και Παναγιωτίδου στις Σέρρες
tn team Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 - 19:25

Ο Ανδρέας Μεσσής και η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe των Σερρών, που ολοκληρώθηκε επιτυχώς σήμερα.

Στον τελικό του μονού αγοριών, ο Ανδρέας Μεσσής επικράτησε του Στέφανου Πουρναρόπουλου με 7-5, 6-1, κερδίζοντας σε μια μεγάλη μάχη.

Ο Μεσσής, του Ο.Α. Φοίβος Λάρισας, Νο.3 στην χώρα μας στα 14άρια και Νο.72 στα 14άρια στην Ευρώπη, κέρδισε τον 2ο τίτλο του σε τουρνουά της Tennis Europe, αφού είχε αναδειχθεί πρωταθλητής και στο Kalovelonis Spring Tour νωρίτερα φέτος.

Για τον Πουρναρόπουλο (Ο.Α. Θεσσαλονίκης), που είναι στο Νο.1 της χώρας μας στα 14άρια και στο Νο.94 στην Ευρώπη, ήταν για 2η φορά φιναλίστ σε διοργάνωση της Tennis Europe στα μονά, μετά από το τουρνουά της Λεμεσού.

Στον τελικό του μονού κοριτσιών, η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου επέστρεψε από σετ πίσω και κέρδισε τη Μυρτώ Πρωιμάκη με 4-6, 6-2, 6-0.

Η Παναγιωτίδου (Ο.Α. Θεσσαλονίκης), Νο.1 στη χώρα μας στα 14άρια και Νο.54 στην Ευρώπη, κέρδισε τον 3ο τίτλο της στα 14άρια στα μονά σε επίπεδο Tennis Europe, έχοντας κερδίσει συνολικά (σε 12άρια και 14άρια) 5 τίτλους στα μονά και 4 στα διπλά.

Η Πρωιμάκη (Ο.Α. Σούδας) που βρίσκεται στο Νο.3 της Ελλάδας στα 14άρια και στο Νο.348 στην Ευρώπη, έπαιξε για 2η φορά στην καριέρα της σε τελικό διοργάνωσης της Tennis Europe, αφού ήταν φιναλίστ και στη Λεμεσό νωρίτερα φέτος.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του Serres Cup:

Μονά
Αγόρια Ανδρέας Μεσσής (Ελλάδα)
Κορίτσια Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου (Ελλάδα)
Διπλά
Αγόρια Δανιήλ Μανέτας (Ελλάδα)
Στέφανος Πουρναρόπουλος (Ελλάδα)
Κορίτσια Anastasija Cvetkovic (Σερβία)
Angelica Sara (Ιταλία)
Προκριματικά Μονών
Αγόρια Ολοκληρώθηκαν
Κορίτσια Ολοκληρώθηκαν

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots