Πρωταθλητές Μανέτας και Πουρναρόπουλος στις Σέρρες

 
Στέφανος Πουρναρόπουλος & Δανιήλ Μανέτας
Στέφανος Πουρναρόπουλος & Δανιήλ Μανέτας
tn team Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 - 8:07

Οι Δανιήλ Μανέτας και Στέφανος Πουρναρόπουλος αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο διπλό των αγοριών, στο διεθνές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα 14άρια που φιλοξενείται στις Σέρρες. Γεμάτοι ελληνικό χρώμα θα είναι και οι δυο τελικοί των μονών, αφού εκεί προκρίθηκαν οι Πουρναρόπουλος, Ανδρέας Μεσσής, Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου και Μυρτώ Πρωιμάκη.

Μετά από έναν συναρπαστικό ημιτελικό, ο Πουρναρόπουλος, Νο.2 στο ταμπλό, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Θανάση Κακουρίδη με 6-4, 3-6, 7-6 (3) και να μπει στον τελικό του μονού αγοριών, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ανδρέα Μεσσή. Ο Ανδρέας, Νο.1 στο ταμπλό, ξεπέρασε πιο εύκολα το εμπόδιο του Νίκου Γαβριήλ, κερδίζοντάς τον με 6-2, 6-2.

Στο μονό των κοριτσιών, τον τίτλο στον σημερινό τελικό θα διεκδικήσουν οι Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου και Μυρτώ Πρωιμάκη. Η Παναγιωτίδου, Νο.1 στο ταμπλό, συνέτριψε τη Σέρβα Anastasija Cvetkovic, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-1, 6-0. Η Πρωιμάκη, Νο.8 στο ταμπλό, επιβλήθηκε της Sabrina Tolstova από την Ουκρανία, με 6-3, 6-3.

Στο διπλό των αγοριών, πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Δανιήλ Μανέτας και Στέφανος Πουρναρόπουλος, που κέρδισαν στον τελικό τους Οδυσσέα Γελαδάρη και Ορέστη Σιάρκο, με 6-1, 6-1.

Στον τελικό του διπλού κοριτσιών, οι Αλεξάνδρα και Λυδία Παναγιωτίδου κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια, "λύγιζαν" όμως στις λεπτομέρειες και μετά από ένα γεμάτο match tie-break από την Cvetkovic και από την Ιταλίδα Angelica Sara, με 6-0, 3-6, 10-8.

Τα αποτελέσματα της Παρασκευής (22/10)

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (23/10)

Αναλυτικά όλα τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα:

Μονά
Αγόρια  
Κορίτσια  
Διπλά
Αγόρια Δανιήλ Μανέτας (Ελλάδα)
Στέφανος Πουρναρόπουλος (Ελλάδα)
Κορίτσια Anastasija Cvetkovic (Σερβία)
Angelica Sara (Ιταλία)
Προκριματικά Μονών
Αγόρια Ολοκληρώθηκαν
Κορίτσια Ολοκληρώθηκαν

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots