Η Σέρρες τενιστικός προορισμός για όλη την Ευρώπη – SERRES CUP 2022 (pics)

 
Η Σέρρες τενιστικός προορισμός για όλη την Ευρώπη – SERRES CUP 2022 (pics)
tn team Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 - 14:51

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το SERRES CUP 2022, το μόνο ευρωπαϊκό τουρνουά τένις στην Ελλάδα με 64άρι Κ.Τ., το οποίο διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Αντισφαίρισης Σερρών κατά το διάστημα 15-23/10/2021. Συμμετείχαν 111 αθλητές από 13 χώρες του κόσμου (Ισραήλ, Αυστραλία, Ρουμανία, Γαλλία, Ιταλία, Μεγ. Βρετανία κλπ) ηλικίας μέχρι 14 ετών, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο αγωνιστικό τους εαυτό.

Για την ιστορία, οι νικητές της διοργάνωσης:

BS14: MICHALAKOPOULOS. A (GR) [5] - BOUKOUVALAS. K (GR) [8] 6-4, 6-4
GS14: GLUSHKOVA. A (BUL) [3] - OUSTAMPASIDOU. A (GR) [4] 3-6, 4-6
BD14: BOUKOUVALAS. K (GR) / GRAMMATIKAKIS. P (GR) - MELISSOGLOU. D(GR) / MICHALAKOPOULOS. A (GR) 6-4, 6-4
GD14: BARZAKOVA. A (BUL) RANGELOVA. A(BUL) - GLUSHKOVA. A(BUL) / PAPADOPOULOU. E (BUL) 6-2, 6-2

Στις απονομές παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Σερρών κος Αλ. Χρυσάφης ο οποίος απένειμε τα τρόπαια στους νικητές, τόνισε ότι η Σέρρες είναι έτοιμη να φιλοξενήσει ανάλογα και ακόμη μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα και εξέφρασε την στήριξη της διοργάνωσης που πλέον αποτελεί θεσμό για την πόλη μας.

Συνδιοργανωτές του τουρνουά ήταν η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών (ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κο Π. Σπυρόπουλο), ο Δήμος Σερρών και ο Ο.Π.Α.Κ.Π.Α.

Την διοργάνωση επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κος Δημ. Σταματιάδης ο οποίος ομολόγησε την άρτια διοργάνωση και εντυπωσιάστηκε από τις αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές και ο Έφορος Αγωνιστικού της Ομοσπονδίας κος Ι. Αθαναηλίδης.

Χορηγοί της διοργάνωσης αποτέλεσαν η εταιρεία ΦΑΕΘΩΝ ΑΕ (ευχαριστούμε την Αγγ. Ουλούκη) και το ξενοδοχείο Elpida Resort and Spa για την φιλοξενία των αθλητών και την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον δημοσιογράφο Β. Αναστασιάδη για την live σύνδεση στην εκπομπή Περίμετρος της ΕΡΤ3 και ΕΡΤ News και για το πλήρες ρεπορτάζ των αποτελεσμάτων.

Αθλητές, συνοδοί και προπονητές έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την διοργάνωση στην οποία συνέβαλε τα μέγιστα ο επιδιαιτητής κος Δ. Σαρατζίδης και οι βοηθοί αυτού, Νικ. Πατρίκιος, Μ. Βλαστού, Αν. Παρασκευούδη, Αν. Κιλλή οι οποίοι βοήθησαν στην ομαλή ροή των αγώνων.

Η πόλη μας, η πόλη των Σερρών αποτελεί πλέον τενιστικό προορισμό και το SERRES Cup θεσμό για την πόλη.

Περισσότερες φωτογραφίες και όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots