2 στα 2 για την Πήττα στο Ηράκλειο

 
Αθηνά Πήττα
Αθηνά Πήττα © tennisnews.gr
tn team Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 - 20:05

Η Αθηνά Πήττα ζευγάρωσε τις νίκες της στα προκριματικά της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Ηρακλείου και προκρίθηκε στον 3ο και τελευταίο γύρο. Εκτός συνέχειας έμειναν οι Γιάννης Κουντουράκης, Στέφανος Σχινάς και Χρήστος Αντωνόπουλος.

Η Αθηνά Πήττα έχασε μόλις 3 games από τη Σλοβάκα Stella Kovacicova, της οποίας επιβλήθηκε με 6-1, 6-2, για να προκριθεί στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της ITF, που φιλοξενείται στο Lyttos Beach του Ηρακλείου.

Η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία αγωνίζεται στο πρώτο της ITF Pro τουρνουά για φέτος, είχε κερδίσει στον 1ο προκριματικό γύρο την Ελβετίδα Arianna Nepomuceno με 6-0, 2-6, 10-2.

Αύριο, η Αθηνά θα διεκδικήσει την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό, σε μια δύσκολη αναμέτρηση με τη Ρουμάνα Simona Ogescu, No.8 στο ταμπλό.

Στον 2ο γύρο των προκριματικών των ανδρών ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι Γιάννης Κουντουράκης, Στέφανος Σχινάς και Χρήστος Αντωνόπουλος, που αγωνίστηκαν επίσης σήμερα.

Ο Κουντουράκης, ο οποίος είχε κερδίσει χθες τον Ισραηλινό Adi Dagan με 6-3, 6-2, ηττήθηκε σήμερα από τον Βρετανό Damian Rodriguez, με 6-4, 6-2.

Ο Σχινάς, που χθες κέρδισε τον Χρήστο Γκλαβά με 6-3, 6-2, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Ισραηλινό Shay Bar Menahem, με 6-2, 6-7, 13-11.

Ο Αντωνόπουλος, που χθες νίκησε τον Adrian Kohler με 6-2, 6-3, ηττήθηκε από το Νο.6 του ταμπλό, τον Τσέχο Daniel Siniakov, με 6-1, 6-1.

Στα προκριματικά της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Lyttos Beach αγωνίστηκαν ακόμα οι Δημήτρης Σακελλαρίδης, Ντάνιελ Τριανταφύλλου, Μάνος Γαλανάκης και Στέλιος Κόκκαλης, που ηττήθηκαν χθες στον 1ο γύρο.

Αύριο θα ξεκινήσουν οι αγώνες για τον 1ο γύρο στα κύρια ταμπλό ανδρών και γυναικών, σε μονά και διπλά.

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας θα αντιμετωπίσει τον Αυστριακό Sando Kopp, ενώ η Ελένη Χριστοφή θα παίξει με τη Ρουμάνα Arina Gabriela Vasilescu.

Στα διπλά, οι Μιχάλης Σακελλαρίδης και Στέφανος Σχινάς θα αντιμετωπίσουν τους Domagoj Biljesko και Oleksandr Ovcharenko, ενώ οι Δημήτρης Σακελλαρίδης και Στέφανος Σακελλαρίδης θα αντιμετωπίσουν τους Scott Duncan και Marcus Willis.

Στις γυναίκες, οι Δήμητρα Παύλου και Σαπφώ Σακελλαρίδη θα παίξουν με την Ελληνοαυστραλή Tahlia Kokkinis και τη Γερμανίδα Svetlana Samardzic, ενώ η Μάρθα Ματούλα και η Γερμανίδα Silvia Ambrosio θα παίξουν με τις Βουλγάρες Julia Terziyska και Gergana Topalova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots