Ηράκλειο: Κυρίως ταμπλό η Αδαλόγλου, συνεχίζει στα προκριματικά ο Κεϊσίδης

 
Μάγδα Αδαλόγλου
Μάγδα Αδαλόγλου
tn team Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 - 18:51

Η Μάγδα Αδαλόγλου προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Ηρακλείου στο Lyttos Beach, ενώ νίκη πέτυχε και ο Χρήστος Κεϊσίδης, που μπήκε στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών στο τουρνουά των ανδρών.

Η Μάγδα Αδαλόγλου επικράτησε σήμερα της Ουγγαρέζας Nikoletta Muller με 6-3, 6-0 και εξασφάλισε την παρουσία της στο κυρίως ταμπλό του δυνατού τουρνουά των 25.000 δολαρίων που φιλοξενείται στα χωμάτινα γήπεδα του Lyttos Beach στη Χερσόνησο του Ηρακλείου.

Χθες, η Ελληνίδα παίκτρια είχε αποκλείσει τη Νο.6 του ταμπλό και Νο.795 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA (No.40 στην ITF), Daria Sahalamanova, σε μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, με 6-1, 3-6, 11-9.

Στο τουρνουά των ανδρών, που γίνεται στα σκληρά γήπεδα του Lyttos Beach, ο Κεϊσίδης έβγαλε εκτός το Νο.13 του ταμπλό των προκριματικών και Νο.424 στην κατάταξη της ITF, τον Ισραηλινό Raz Haviv, με 6-4, 6-2, κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Ήταν η 2η νίκη του στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων της ITF, αφού χθες είχε κερδίσει επίσης στα 2 σετ τον Ελβετό Thomas George Brun με 6-2, 6-3.

Στον 2ο προκριματικό γύρο του ανδρικού τουρνουά ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι Γιάννης Κουντουράκης, Μιχάλης Σακελλαρίδης, Μάνος Γαλανάκης, Νικήτας Νιάρχος και Στέφανος Σχινάς.

Ο Κουντουράκης ηττήθηκε σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι από τον Σέρβο Milan Drinic, με 7-5, 7-6. Ο Σακελλαρίδης γνώρισε την ήττα από τον Ελβετό Alexander Orlov με 6-2, 6-2, ενώ ο Γαλανάκης από τον Ισραηλινό Mark Neyelov, Νο.9 στο ταμπλό, με 6-0, 6-2. Παρά το δυνατό του ξεκίνημα ο Σχινάς έχασε την πρόκριση στις λεπτομέρειες από τον Ουκρανό Eskander Guryev με 0-6, 6-1, 10-7, ενώ ο Νιάρχος ηττήθηκε από τον Ισραηλινό Asaf Friedler, Νο.10 στο ταμπλό, με 7-6, 6-3.

Στον 1ο γύρο των προκριματικών, ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους χθες οι Δημήτρης Σακελλαρίδης, Τάσος Ταϊγανίδης, Αλέξανδρος Αναστασίου, Στέλιος Κόκκαλης, Τάσος Χαρατσής και Αιμιλιανός Πατρίκιος Ζένιου.

Αύριο, ξεχωρίζει ένα ελληνικό ντέρμπι μεταξύ της Μάρθας Ματούλα και της Μιχαέλας Λάκη για τον 1ο γύρο, που θα αρχίσει στις 9 το πρωί στο Court Sakkari. Θα παίξουν ακόμα και οι Δήμητρα Παύλου και Αδαλόγλου, έχοντας αμφότερες δύσκολες αποστολές, η πρώτη κόντρα στη Γιαπωνέζα Misaki Matsuda, No.7 στο ταμπλό και Νο.286 στον κόσμο και η δεύτερη απέναντι στη Ρωσίδα Ekaterina Makarova, No.5 στο ταμπλό και Νο.258 στην κατάταξη της WTA.

Στους άνδρες, θα έχουμε στο Court Tsitsipas τον αγώνα του Γιάννη Ξυλά με τον Αλέξανδρο Σκορίλα γύρω στις 12 το μεσημέρι, ενώ θα ακολουθήσει η πρεμιέρα του Στέφανου Σακελλαρίδη, απέναντι στον Ιταλό Pietro Pampanin.

Στο Court 4 ο Κεϊδίσης θα παίξει νωρίτερα με τον Ισραηλινό Shay Bar Menahem, Νο.4 στο ταμπλό των προκριματικών, για μια θέση στο κυρίως ταμπλό, ενώ στις 2 το μεσημέρι θα παίξει στο διπλό ο Κουντουράκης, που μαζί με τον συμπαίκτη του Gorazd Srbljak θα αντιμετωπίσει τους Νο.2 του ταμπλό, Daniel Cukierman και Volodymyr Uzhylovskyi.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots