Ξεκίνησε το Διεθνές Τουρνουά της Tennis Europe στη Θεσσαλονίκη

 
Ξεκίνησε το Διεθνές Τουρνουά της Tennis Europe στη Θεσσαλονίκη
tn team Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 - 16:23

Την Κυριακή ξεκίνησε το Διεθνές Τουρνουά Tennis Europe "Ομιλος Πρωταθλητών Θεσσαλονίκης U16" στις εγκαταστάσεις της Les Raquettes Tennis Academy στην Δροσιά Θέρμης στην Θεσσαλονίκη. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους λάτρεις του τένις και γενικότερα του αθλητισμού.

Το Δελτίο Τύπου της Les Raquettes Tennis Academy:

Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, ξεκίνησε το Διεθνές Τουρνουά Tennis Europe "Ομιλος Πρωταθλητών θεσσαλονίκης U16" στις εγκαταστάσεις της Les Raquettes Tennis Academy στην Δροσια Θέρμης στην Θεσσαλονίκη.

Πανω απο 100 παίκτες αγόρια και κορίτσια ηλικίας έως 16 ετών απο 30 χώρες, λαμβάνουν μέρος σε μια αθλητική διοργάνωση ευρωπαϊκού επιπέδου που φιλοξενείται για 1η φορά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και φιλοδοξεί να γίνει αθλητικός θεσμός δημιουργώντας μονοπάτι αθλητικού τουρισμού για την πόλη μας και ειδικά για το Δήμο Θέρμης.

Διοργανώσεις όπως η συγκεκριμένη, βοηθά τους Έλληνες παίκτες και παίκτριες να συγκεντρώσουν πολυτιμη βαθμολογία η οποία τους εξασφαλίζει τη συμμετοχή τους σε μεγαλύτερες διοργανώσεις στο εξωτερικό με απώτερο στόχο το επαγγελματικό τένις.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους λάτρεις του τένις και γενικότερα του αθλητισμού.

Το επίπεδο και το θέαμα του τένις που λαμβάνει χώρα, αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες τις οικογένειες που εχουν στην ζωή τους τον αθλητισμό και ειδικά για τα μικρά παιδιά καθως αποτυπώνουν εικόνες εξαιρετικά σημαντικές για το χτίσιμο της προσωπικότητα τους και της μετέπειτα πορείας τους στον χώρο του αθλητισμου.

Ενημερωτικά, το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και τελικοί με αποκορύφωμα τον μεγάλο τελικό του μονού Αγοριών-Κοριτσιών την Κυριακή 19 Μαρτίου.

Η διοργάνωση ειναι υπο την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) και του Δήμου Θέρμης.

Ευχαριστούμε θερμά τις ευγενικές χορηγίες των: WILSON, DELTA SUITES, ΜΟN KOOLOOR, KOLEKTIVA ROASTERS, DIOS, AVALON HOTEL

Σας περιμένουμε όλους με χαρά στις εγκαταστάσεις του ομίλου μας να απολαύσετε αυτο το μοναδικό αθλητικό γεγονός!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots