Στις "16" καλύτερες η Μιχαέλα

 
Στις "16" καλύτερες η Μιχαέλα
Στις "16" καλύτερες η Μιχαέλα
tennisnews team Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 - 20:46

Η Μιχαέλα Λάκη πέρασε στις "16" καλύτερες του Sport Palace Cup 12& under στο Sliven της Βουλγαρίας. Η 11χρονη Ελληνίδα αθλήτρια πέτυχε δύο καθαρές νίκες και θα διεκδικήσει αύριο την είσοδό της στα προημιτελικά της διοργάνωσης της Tennis Europe. Στο Sliven της Βουλγαρίας βρίσκεται και η Αθηνά Πήττα, που πέτυχε μια νίκη στο κυρίως ταμπλό.

Πολύ δυναμικά μπήκε στο Sport Palace Cup 12& under η Μιχαέλα Λάκη, η οποία πέτυχε δύο άνετες νίκες στο Sliven της Βουλγαρίας. Η 11χρονη αθλήτρια από τη Λάρισα, κέρδισε πρώτα τη Βουλγάρα Maya Alexandrova με 6-1, 6-1. Στον 2ο γύρο επιβλήθηκε της επίσης Βουλγάρας Mila Georgieva, με 6-0, 6-1.

Αύριο, η Μιχαέλα θα αντιμετωπίσει την Ioanna Ivanova, για μια θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης του Sliven, που ανήκει στην 3η κατηγορία U12 της Tennis Europe.

Στο Sliven βρίσκεται και η Αθηνά Πήττα, η οποία είχε μια νίκη στο κυρίως ταμπλό, απέναντι στη Βουλγάρα Radinela Kacarova, με 6-4, 6-1. Η Αθηνά ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στον 2ο γύρο της διοργάνωσης, όπου ηττήθηκε από τη Βουλγάρα Anastasia Aleksandra Nikolova, με 6-1, 6-1.

Οι δύο Ελληνίδες τενίστριες αγωνίστηκαν και στα διπλά της χωμάτινης διοργάνωσης της Tennis Europe. Στον 1ο γύρο κέρδισαν τις Gevorkian Naira (Ρωσία) και Silvia Shipkova (Βουλγαρία) με 6-1, 6-3, αλλά στον 2ο γύρο ηττήθηκαν από τις Βουλγάρες Katerina Dimitrova και Denislava Glushkova, με 6-0, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots