Στην 8άδα η Μιχαέλα

 
Στην 8άδα η Μιχαέλα
Στην 8άδα η Μιχαέλα
tennisnews team Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 - 15:17

Η Μιχαέλα Λάκη πέτυχε ακόμα μια άνετη νίκη στο Sliven της Βουλγαρίας, για το Sport Palace Cup 12& under. Η 11χρονη Ελληνίδα αθλήτρια έχασε μόλις δύο games από την Ioanna Ivanova και προκρίθηκε στις "8" καλύτερες της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe.

H Μιχαέλα Λάκη συνεχίζει τις φανταστικές εμφανίσεις της στο Sliven της Βουλγαρίας. Στην τρίτη της αναμέτρηση για το Sport Palace Cup 12& under, η Ελληνίδα αθλήτρια επιβλήθηκε της Βουλγάρας Ioanna Ivanova με 6-0, 6-2.

Η Μιχαέλα έχει χάσει μόλις 5 games σε αυτές τις πρώτες αναμετρήσεις της στο τουρνουά της Βουλγαρίας. Στην πρεμιέρα της, η 11χρονη Ελληνίδα τενίστρια είχε κερδίσει την Maya Alexandrova με 6-1, 6-1, ενώ στον 2ο γύρο επικράτησε της Mila Georgieva, με 6-0, 6-1.

Στα προημιτελικά του Sport Palace Cup 12& under, Η Μιχαέλα θα αντιμετωπίσει άλλη μια παίκτρια από τη διοργανώτρια χώρα, την Katerina Dimitrova.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος ημιτελικός για τη Λάκη στη φετινή σεζόν σε τουρνουά της Tennis Europe. Ήταν φιναλίστ στο Belgrade Open τον Ιανουάριο, στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots