Μια νίκη, μια ήττα για την Αρκαδιανού

 
Άννα Αρκαδιανού
Άννα Αρκαδιανού
tennisnews team Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2017 - 21:09

Η Άννα Αρκαδιανού ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο μονό του Nature Elements Luxembourg Indoor Junior Open με μια νίκη και μια ήττα, φτάνοντας έως τις "16" καλύτερες της διοργάνωσης του Λουξεμβούργου. Στο διπλό, η Ελληνίδα αθλήτρια θα συνεχίσει στα ημιτελικά. Στο Λουξεμβούργο βρίσκονται επίσης οι Μαριάννα Αργυροκαστρίτη και Βικτώρια Καλαϊτζή.

Στο Λουξεμβούργο βρίσκεται η Άννα Αρκαδιανού, η οποία συμμετέχει στο Nature Elements Luxembourg Indoor Junior Open αυτή την εβδομάδα, διοργάνωση που ανήκει στην Grade 4 κατηγορία της ITF.

H 15χρονη Ελληνίδα τενίστρια, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με μια καλή νίκη, επικρατώντας της Ελβετίδας Nadine Keller, με 6-3, 6-1. Στον 2ο γύρο, η Άννα έδωσε μια μεγάλη μάχη με την Γαλλίδα, Clarisse Bennoit, αλλά γνώρισε την ήττα με 6-4, 4-6, 6-3.

Στα διπλά η Αρκαδιανού συνεχίζει να διεκδικεί τον τίτλο, καθώς έχει προκριθεί στα ημιτελικά, μαζί με την Γερμανίδα Lara Schmid. Οι δυο τενίστριες κέρδισαν τις Claudia Kieffer και Sarah Schmitz από το Λουξεμβούργο με 6-0, 6-3, ενώ στα προημιτελικά απέκλεισαν την Βελγίδα Lena Delfosse και την Ουζμπέκα Sevil Yuldasheva, με 3-6, 6-3, 10-1. Σήμερα θα αντιμετωπίσουν τις Γαλλίδες Bennoit και Juliette Talieu, για μια θέση στον τελικό.

Στο τουρνουά του Λουξεμβούργου, αγωνίστηκαν επίσης οι Μαριάννα Αργυροκαστρίτη και Βικτώρια Καλαϊτζή. Η Αργυροκαστρίτη συμμετείχε στα προκριματικά του μονού, πετυχαίνοντας δυο νίκες και φτάνοντας πολύ κοντά στο κυρίως ταμπλό.

Στην πρεμιέρα της, η 15χρονη Ελληνίδα κέρδισε τη Ρουμάνα Patricia Zeriu, με 6-0, 6-1. Στον 2ο προκριματικό γύρο επιβλήθηκε της Ιταλίδας, Valentina Urelli Rinaldi, No. 7 στο ταμπλό, με 6-4, 6-4, ενώ στον τελευταίο γύρο των προκριματικών αντιμετώπισε τη Βελγίδα Emeline De Witte, από την οποία ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, με 6-3, 1-6, 6-3.

Η Καλαϊτζή, η οποία ζει στο Βέλγιο και αγωνίζεται για τα χρώματα του Βελγίου, ηττήθηκε έπειτα από ένα μεγάλο ντέρμπι από τη Γερμανίδα Anne Elisa Zorn στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, με 6-7 (5), 6-4, 6-4.

Στα διπλά, η Αργυροκαστρίτη και η Γαλλίδα Agnes Gustafsson κέρδισαν στο πρώτο τους παιχνίδι τις Rania Azziz (Γαλλία) και Inga Komleva (Ρωσία) με 6-0, 7-5, για να βρεθούν στα προημιτελικά. Εκεί συνάντησαν την Καλαϊτζή και την Ολλανδή Merel Hoedt, No. 1 στο ταμπλό, από τις οποίες ηττήθηκαν με 6-1, 7-6 (5). Η Καλαϊτζή και η Hoedt θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά τις Sophie Muntean (Γαλλία) και Arina Solomatina (Ρωσία).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots