Συνεχίζουν στην Κέρκυρα Ράπτης, Αστρεινίδης και Ξυλάς

 
Συνεχίζουν στην Κέρκυρα Ράπτης, Αστρεινίδης και Ξυλάς
Συνεχίζουν στην Κέρκυρα Ράπτης, Αστρεινίδης και Ξυλάς
tennisnews team Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 - 14:58

Στον 2ο γύρο του Corfu Cup προκρίθηκαν οι Κωνσταντίνος Ράπτης, Φίλιππος Αστρεινίδης και Γιάννης Ξυλάς, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την ελληνική παρουσία στη φάση των "16" του διεθνούς τουρνουά της Κέρκυρας.

O Κωνσταντίνος Ράπτης άφησε εκτός Corfu Open το Νο. 5 του ταμπλό, Joseph White, κερδίζοντας τον Βρετανό τενίστα με 6-3, 3-6, 6-4. Στον 2ο γύρο του Grade 4 τουρνουά της ITF, ο Ράπτης θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Benito Massacri.

Ο Γιάννης Ξυλάς επικράτησε του Σέρβου Andrija Jevtic με 6-1, 6-4 και θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Fausto Tabacco, Νο. 6 στο ταμπλό, ενώ ο Φίλιππος Αστρεινίδης απέκλεισε τον Ινδό Rahul Jaideep με 7-5, 7-6 (2) και θα παίξει στη συνέχεια με τον Dian Nedev από τη Βουλγαρία.

Ο Λευτέρης Σταύρου έκανε έναν καλό αγώνα με τον Σέρβο Stefan Kalafatic, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 6-2, 7-6 (5), ενώ η Ιωάννα Τσαδάρη ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Δανέζα Olivia Gram, με 6-2, 4-6, 6-2.

Θυμίζουμε πως στον 2ο γύρο του Corfu Cup προκρίθηκαν από τη Δευτέρα οι Δημοσθένης Ταραμονλής, Χρήστος Νικολούλης, Ντάνιελ Τριανταφύλλου, Μαρία Κάλλιστρου, Γαλάτεια Μεσοχωρίτου και Ιωάννα Ζαχαράκη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots