Στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού η Μιχαέλα

 
Στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού η Μιχαέλα
Στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού η Μιχαέλα
tennisnews team Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 - 21:37

Η Μιχαέλα Λάκη συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U14 της Τσεχίας, καθώς απέκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο και την Ελβετίδα Karolina Kozakova, για να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η 14χρονη Ελληνίδα τενίστρια έχασε μόνο 2 games από την Kozakova, No. 7 στο ταμπλό και Νο. 9 στην κατάταξη των κοριτσιών μέχρι 14 ετών στην Ευρώπη, την οποία κέρδισε με 6-0, 6-2, για να μπει στην προημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U14 της Tennis Europe, στο Most της Τσεχίας.

Ήταν η 3η νίκη για τη Μιχαέλα στο τουρνουά, που ακόμα δεν έχει χάσει σετ. Αύριο θα διεκδικήσει και την είσοδό της στην ημιτελική φάση, απέναντι στην Brenda Fruhvirtova από την Τσεχία, που είναι μόλις 12 ετών και ήδη έχει αποκλείσει το Νο. 4 του ταμπλό, τη Ρωσίδα Anastasiia Gureva.

Η Νικολέτα Παρετζόγλου ολοκλήρωσε σήμερα τις υποχρεώσεις της, φτάνοντας ως τα προημιτελικά του consolation ταμπλό. Πέτυχε τη 2η νίκη της στο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας, κερδίζοντας την Κροάτισσα Leticia Tarocco με 5-3, 4-1, στη συνέχεια όμως ηττήθηκε από την Ουγγαρέζα Vanesa Dalma Danko, παρά την καλή της προσπάθεια, με 5-3, 5-3.

Στο διπλό, η Λάκη και η Παρετζόγλου γνώρισαν την ήττα από τις Ρωσίδες Anastasiia Gureva και Elena Pridankina, Νο. 2 στο ταμπλό, με 6-0, 6-0, κι έτσι ολοκλήρωσαν την επίσης πολύ καλή πορεία της στα προημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots