Στον τελικό του Ευρωπαϊκού η Μιχαέλα

 
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού η Μιχαέλα
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού η Μιχαέλα
tennisnews team Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019 - 15:09

Ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο του Ευρωπαϊκου Πρωταθλήματος αγοριών-κοριτσιών 14 έκανε η Μιχαέλα Λάκη, η οποία επέστρεψε από σετ πίσω και απέκλεισε την Τσέχα Nikola Bartunkova, στην ημιτελική φάση της σπουδαίας διοργάνωσης της Τσεχίας. 

Η Μιχαέλα Λάκη βρισκόταν πίσω με σετ, αλλά βρήκε τρόπο να πανηγυρίσει ακόμα μια σπουδαία πρόκριση στο Most της Τσεχίας, επικρατώντας της Τσέχας Nikola Bartunkova, No. 5 στην κατάταξη των κοριτσιών U14 σε όλη την Ευρώπη, με 5-7, 6-1, 6-4.

Ήταν η 2η διαδοχική πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε Τσέχα παίκτρια για τη Μιχαέλα, που χθες απέκλεισε ακόμα μια από τις καλύτερες παίκτριες του ταμπλό, την Brenda Fruhvirtova, με 7-6 (10), 7-6 (3).

Έφτασε πλέον τις 5 νίκες στην εβδομάδα και θα είναι στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, όπου θα διεκδικήσει έναν από τους σημαντικότερους τίτλους της μέχρι τώρα καριέρας της.

Η τελευταία της αντίπαλος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Tennis Europe στα 14άρια, θα προκύψει από την αναμέτρηση της Σλοβάκας Nikola Daubnerova με την Τουρκάλα Melisa Ercan.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots