Στη 12η θέση η Ελλάδα

 
Στη 12η θέση η Ελλάδα
Στη 12η θέση η Ελλάδα
tennisnews team Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019 - 18:01

Η Εθνική μας ομάδα στα κορίτσια 14 κατέλαβε τη 12η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ITF που φιλοξενήθηκε στο Prostejov της Τσεχίας, μετά την ήττα της με 2-1 από την Ιταλία στον τελευταίο της αγώνα. Ανίκητη παρέμεινε όλη την εβδομάδα η Μιχαέλα Λάκη στα μονά, σε 6 αναμετρήσεις!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει με νίκη τις υποχρέωσεις του στο ITF World Junior Tennis Finals στο Prostejov, καθώς ηττήθηκε από την Ιταλία με 2-1.

Η Αθηνά Πήττα έδωσε μεγάλη μάχη στον πρώτο αγώνα της ημέρας, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την Giada Rossi, από την οποία ηττήθηκε με 6-3, 7-5.

Η Μιχαέλα Λάκη ισοφάρισε για την ομάδα μας, κερδίζοντας άνετα την Anna Paradisi με 6-0, 6-2. Μ' αυτή την άψογη εμφάνιση, η Μιχαέλα ολοκλήρωσε την καταπληκτική εβδομάδα της με 6 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στα μονά, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η Ελλάδα δεν κατάφερε να πάρει την 11η θέση στο τουρνουά, καθώς έχασε το καθοριστικό παιχνίδι του διπλού, όπου Paradisi και Federica Urgesi επικράτησαν των Λάκη και Πήττα με 6-4, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots