Πρωταθλήτρια στη Λευκωσία η Μιχαέλα!

 
Πρωταθλήτρια στη Λευκωσία η Μιχαέλα! (pics)
Πρωταθλήτρια στη Λευκωσία η Μιχαέλα! (pics)
tennisnews team Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 - 14:09


Ακόμα ένα τρόπαιο πρόσθεσε στη συλλογή της η Μιχαέλα Λάκη, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Hellenic Bank Masters Tennis Academy στη Λευκωσία, ένα τουρνουά που ανήκει στη Grade 3 κατηγορία της ITF.

Μόλις στα 14 της χρόνια, η Μιχαέλα Λάκη κατέκτησε τον 4ο τίτλο της στο Juniors Tour της ITF, καθώς και τον σημαντικότερο ως τώρα, καθώς το Hellenic Bank Masters Tennis Academy ανήκει στη Grade 3 κατηγορία.

Είχε κερδίσει τον πρώτο της τίτλο στη Μυτιλήνη τον Σεπτέμβριο του 2018 (Grade 5), ακολούθησε η Ρόδος μια εβδομάδα αργότερα (Grade 5), ενώ αυτό το καλοκαίρι ήταν πρωταθλήτρια στα Ιωάννινα (Grade 4). Είχε παίξει επίσης νωρίτερα φέτος στον τελικό του τουρνουά της Λεμεσού, που ανήκει επίσης στην Grade 3 κατηγορία.

Στον σημερινό τελικό της hardcourt διοργάνωσης της Λευκωσίας, η Μιχαέλα επιβλήθηκε της 17χρονης Σλοβάκας, Yvonna Zuffova, με 2-6, 6-3, 7-5.

Όχι μόνο έμεινε πίσω με σετ η Μιχαέλα, αλλά κατάφερε να ανατρέψει και το 2-5 στο 3ο σετ, στο οποίο ήταν μια ανάσα μακριά από την ήττα. Κέρδισε τα 5 τελευταία game του παιχνιδιού η Ελληνίδα αθλήτρια, που κατέκτησε ακόμα μια κορυφή στο 2019.

Αυτή ήταν η 2η συνεχόμενη ανατροπή της Μιχαέλας, που στα ημιτελικά είχε κερδίσει τη Βρετανίδα Kylie Bilchev με 4-6, 6-2, 6-4. Στους πρώτους 3 αγώνες της δεν είχε χάσει σετ, επικρατώντας της Κροάτισσας Klara Vukicevic με 6-1, 6-0, της Ουκρανής Valeriya Rozenkova με 7-5, 6-1 και της Ιταλίδας Sara Ziodato, No.1 στο ταμπλό και Νο.92 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors, με 6-1, 7-5.

 

 

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots