Στις 31 Αυγούστου επιστρέφει η Tennis Europe

 
Στις 31 Αυγούστου επιστρέφει η Tennis Europe
Στις 31 Αυγούστου επιστρέφει η Tennis Europe
tennisnews team Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 - 15:14

Tα τουρνουά της Tennis Europe επιστρέφουν στις 31 Αυγούστου, όπως ανακοινώθηκε σήμερα. Η σεζόν θα συνεχιστεί για τις κατηγορίες U14 και U16, καθώς ακυρώθηκαν όλα τα ταμπλό στην κατηγορία των U12. Ακυρώθηκαν επίσης τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Ποια ελληνικά τουρνουά επηρεάζονται από την ανακοίνωση της Tennis Europe. 

Όπως ενημέρωσε σήμερα η ομοσπονδία της Ευρώπης, το Tennis Europe Junior Tour θα επιστρέψει από τις 31 Αυγούστου, με τα τουρνουά 2ης και 3ης κατηγορίας και τα ταμπλό U14 και U16. Δεν θα γίνουν τα τουρνουά της Super Category και της 1ης κατηγορίες, ενώ ακυρώθηκαν και όλα τα ταμπλό U12, που θα ξεκινήσουν την 1η Ιανουαρίου 2021.

Ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά της σεζόν, το European Junior Championships, επίσης ακυρώθηκε για το 2020, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στα 45 χρόνια ιστορίας του.

Επίσης, η Tennis Europe έθεσε κάποια συγκεκριμένα πλαίσια, στα οποία θα διεξαχθούν τα τουρνουά. Ο αριθμός των παικτών που θα απαρτίζουν ένα ταμπλό θα είναι περιορισμένος (maximum 32 παίκτες), δεν θα υπάρξουν θεατές σε κανένα γήπεδο, θα πρέπει να τηρείται το social distancing και βεβαίως όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Tennis Europe και της ομοσπονδίας της χώρας στην οποία γίνεται το εκάστοτε τουρνουά.

Όσον αφορά τη χώρα μας, ακόμα 3 τουρνουά αναστέλλονται για την ώρα και δεν είναι γνωστό αν θα είναι δυνατή η μεταφορά τους. Ο λόγος για το Kilkis Cup (3-7 Αυγούστου), το Koufalia Cup (10-16 Αυγούστου) και το Aridea Cup (18-23 Αυγούστου). Αντίθετα, δεν επηρεάζονται το Kalovelonis Spring Tour (31 Αυγούστου - 6 Σεπτεμβρίου) και το Iraklio O.A.A. (21-27 Σεπτεμβρίου) - δυο τουρνουά τα οποία ήταν προγραμματισμένα για τον Μάρτιο, αλλά μεταφέρθηκαν σε νέες ημερομηνίες. Θυμίζουμε, πως έχουν ανασταλθεί ακόμα τα δυο νεοσύστατα τουρνουά, το Patras Junior και το Ptolemaida Juniors.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots