Στη τελική ευθεία το τουρνουά του Ηρακλείου

 
Στη τελική ευθεία το τουρνουά του Ηρακλείου
tn team Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2021 - 20:01

Στη τελική ευθεία μπήκε το τουρνουά της Tennis Europe U14 που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο, καθώς σήμερα ολοκληρώθηκε η ημιτελική φάση. Στους αυριανούς τελικούς θα αγωνιστεί στα μονά ο Αθανάσιος Κακουρίδης και στα διπλά οι, Νικόλαος Φώτης Μακρής και Ιωάννης Σακκάς.

Έκλεισαν τα ζευγάρια των αυριανών τελικών στο Ηράκλειο, εκεί όπου θα έχουμε Ελληνικές συμμετοχές.

Ο Αθανάσιος Κακουρίδης προκρίθηκε από χθες στον τελικό, χωρίς να δώσει αγώνα για τα ημιτελικά, μετά την απόσυρση του αντιπάλου του Μάριου Πραστιτή από τη Κύπρο.

Ο νεαρός αθλητής μας θα κοντραριστεί αύριο με το Νο.2 του ταμπλό David Popa από τη Ρουμανία, που κέρδισε σήμερα τον Κύπριο Κωνσταντίνο Μεγάλεμο σε ένα κλειστό ματς, με 6-3, 1-6, 6-2.

Επίσης στον τελικό των διπλών στα αγόρια θα συμμετέχουν και οι Νο.1 του ταμπλό Νικόλαος Φώτης Μακρής και Ιωάννης Σακκάς, έπειτα από σπουδαία νίκη που σημείωσαν στα ημιτελικά απέναντι στου Κύπριους Αχιλλέα Μακρή και Κωνσταντίνο Μεγάλεμο.

Η αναμέτρηση έληξε με τελικό σκορ, 6-2, 4-6 [10-5] για την Ελληνική ομάδα, η οποία αύριο θα βρεθεί απέναντι στους Νο.3 του ταμπλό, David Popa από τη Ρουμανία και τον Ιταλό Pietro Verno.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα των τελικών

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots