Επιτυχιών συνέχεια για την Παύλου στη Λάρνακα

 
Δήμητρα Παύλου
Δήμητρα Παύλου
tennisnews team Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 - 22:47

Η Δήμητρα Παύλου συνεχίζει το νικηφόρο της σερί στη Λάρνακα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του διεθνούς τουρνουά της Herodotou Tennis Academy. 

Η Δήμητρα, πρωταθλήτρια την προηγούμενη εβδομάδα στο τουρνουά της Grade 4 κατηγορίας της ITF που έγινε στη Λάρνακα, συνεχίζει το νικηφόρο της σερί και αυτή την εβδομάδα, επικρατώντας της Βρετανίδας Lucy Webber με 6-0, 7-6 (2). Στα προημιτελικά η 16χρονη Ελληνίδα αθλήτρια θα αντιμετωπίσει την Κύπρια Μαρία Κωνσταντίνου.

Πολλές ήταν οι ελληνικές συμμετοχές και αυτή την εβδομάδα στο τουρνουά της Λάρνακας. Η Ιφιγένεια Κάφκα κέρδισε στην πρεμιέρα της τη Θέκλια Χριστοδούλου με 6-4, 6-4, ενώ έκανε ένα εξαιρετικό ματς και στον 2ο γύρο απέναντι στην κορυφαία του ταμπλό, Luca Udvardy, όμως αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στο 3ο σετ, ενώ ήταν πίσω με 5-7, 7-6 (4), 4-1.

Η Δέσποινα Μαστροδήμα κέρδισε στο πρώτο της παιχνίδι τη Χριστιάνα Σεβαστού με 6-0, 6-0, αλλά ηττήθηκε στη φάση των "16" από τη Βρετανίδα Imogen Haddad με 6-4, 6-2. Η Ραφαέλα Πλατσιώτα επίσης προκρίθηκε στη 16άδα, μετά τη νίκη της επί της Αθηνάς Κομοδρόμου με 6-2, 6-1. Στον 2ο γύρο η Ραφαέλα γνώρισε την ήττα από την Αυστριακή Ines Faltinger, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-1, 6-1.

Στα αγόρια, ο Φίλιππος Αστρεινίδης κέρδισε τον Λεωνίδα Λαζαρίδη με 6-1, 6-2 και ηττήθηκε "στα σημεία" από τον Βρετανό Freddie Ridout στον 2ο γύρο, με 6-4, 3-6, 7-6 (2).

Ο Αδαμάντιος Σταύρακας μπήκε στο κυρίως ταμπλό χάρη σε δυο νίκες που έκανε για το προκριματικό ταμπλό, εις βάρος των Σάββα Παπαδόπουλου με 6-0, 6-0 και Finn Reilly με 6-0, 6-1. Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, ο Σταύρακας ηττήθηκε από τον Φώτο Φωτιάδη, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-1, 6-4.

Στο κυρίως ταμπλό αγωνίστηκε και ο Βαγγέλης Κυπριώτης, ο οποίος ηττήθηκε από τον Γάλλο Paul Inchauspe με 6-0, 6-1, ενώ στα προκριματικά ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι Γρηγόρης Σαμαρτσίδης και Mark Kneiss.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots