Καλές εμφανίσεις από τη Σμυρίδου στα Σκόπια

 
Καλές εμφανίσεις από τη Σμυρίδου στα Σκόπια
Καλές εμφανίσεις από τη Σμυρίδου στα Σκόπια
tennisnews team Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:32

Η Χρυσή Σμυρίδου διανύει μια πολύ καλή εβδομάδα στα Σκόπια, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά της στο μονό στην ημιτελική φάση και έχοντας μπει στον τελικό του διπλού, μαζί με την Καλομοίρα Ράλλη.

Η Σμυρίδου πέτυχε δυο νίκες στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe για αγόρια και κορίτσια έως 14 ετών. Στον 2ο γύρο, όπου μπήκε απευθείας, κέρδισε τη Neris Kjazim με 6-0, 6-0, ενώ στα προημιτελικά απέκλεισε τη Mia Milisavljevic, No.4 στο ταμπλό, με 6-4, 6-0.

Στην ημιτελική φάση αντιμετώπισε μια ακόμα Σέρβα, την Elena Milutinovic, από την οποία γνώρισε την ήττα με 6-3, 6-1.

Στο διπλό, η Χρυσή Σμυρίδου και η Καλομοίρα Ράλλη απέκλεισαν τις Teona Andova και Kjazim με 4-6, 6-4, 10-8 και τις Matea Bilbiloska και Mina Petreska με 6-3, 6-2, για να προκριθούν στον τελικό. Σήμερα θα διεκδικήσουν το τρόπαιο ενάντια στις κορυφαίες του ταμπλό, Nina Marinkovikj και Ana Stojanovska.

Έναν καλό αγώνα έκανε η Καλομοίρα Ράλλη στο μονό, αλλά μετά από ένα πολύ γεμάτο ματς γνώρισε την ήττα από τη Zara Zafirovska με 3-6, 7-5, 7-6 (5).

Στα Σκόπια βρέθηκε και ο Γρηγόρης Παπαϊωάννου, ο οποίος ηττήθηκε στον 1ο γύρο του μονού από τον κορυφαίο του ταμπλό, Amar Huseinovikj, με 6-0, 6-0. Στο διπλό, μαζί με τον Damjan Vladevski, ηττήθηκαν από τους Luka Jankuloski και Martin Vladevski, με 6-0, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots