ATP
Μπήκε κυρίως ταμπλό ο Δημήτρης Σακελλαρίδης

 
Μπήκε κυρίως ταμπλό ο Δημήτρης Σακελλαρίδης
tn team Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 - 20:33

Ο Δημήτρης Σακελλαρίδης μπήκε στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach στην Κρήτη. Στα προημιτελικά του διπλού η Έλενα Χριστοφή και η Σαπφώ Σακελλαρίδη - διακόπηκε λόγω βροχής η δράση το απόγευμα.

Ο 17χρονος Δημήτρης Σακελλαρίδης εξασφάλισε την πρόκρισή του στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου στα γήπεδα του Lyttos Beach. Σήμερα, για τον 3ο και τελευταίο προκριματικό γύρο, κέρδιζε τον Σουηδό Henrik Bladelius με 7-5, όταν ο τελευταίος εγκατέλειψε.

Ο αδερφός του Δημήτρη, Μιχάλης Σακελλαρίδης, έπαιξε επίσης στον 3ο προκριματικό γύρο, όπου ηττήθηκε από τον Αμερικανό Drew Van Ordelain με 7-5, 6-3. Κοντά στο κυρίως ταμπλό ήταν και ο Στέφανος Σχινάς, ο οποίος ηττήθηκε από τον Γερμανό Markus Malaszszak με 6-2, 2-6, 10-6. Πολύ καλή προσπάθεια και από τον Ανδρέα Λοϊζά, που ηττήθηκε από το Νο.2 του ταμπλό, Ben Weintraub, με 6-2, 7-5.

Απευθείας στο κυρίως ταμπλό αγωνίστηκε ο Χρήστος Γκλαβάς, ο οποίος γνώρισε την ήττα από τον Ισραηλινό Amit Vales, Νο.8 στο ταμπλό και Νο.898 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, με 6-4, 6-2.

Τα διπλά των ανδρών που θα γινόντουσαν σήμερα το απόγευμα αναβλήθηκαν λόγω της βροχής και μεταφέρθηκαν στο αυριανό πρόγραμμα.

Στις γυναίκες, οι Έλενα Χριστοφή και Σαπφώ Σακελλαρίδη, Νο.1 στο ταμπλό, κέρδισαν τις Rebecca Herrington και Στυλιανή Ρουσσοπούλου με 6-1, 6-1 και πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Η Καλομοίρα Ράλλη και η Ιταλίδα Maria Dalessandro ηττήθηκαν από τις Emily Di Giannantonio και Anne Schaefer με 6-1, 6-4.

Αύριο, ο Δημήτρης Σακελλαρίδης θα παίξει με τον Ιταλό Lorenzo Sciahbasi. Πρεμιέρα και για τον Αλέξανδρο Σκορίλα, Νο.5 στο ταμπλό, που θα αντιμετωπίσει τον Τσέχο Patrik Oplustil. Ο Χρήστος Αντωνόπουλος θα αντιμετωπίσει τον Σλοβάκο Tomas Lanik, ο Γιάννης Ξυλάς τον Ισραηλινό Ron Ellouck και ο Βαγγέλης Κυπριώτης τον Ελβετό Adrian Bodmer.

Στις γυναίκες η Σαπφώ Σακελλαρίδη θα αντιμετωπίσει τη Στυλιανή Ρουσσοπούλου, ενώ η Έλενα Χριστοφή θα αντιμετωπίσει την Annika Kannan από την Ινδία.

Όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots