Τίτλος για τον Σφυράκη στη Λευκωσία (pics)

 
Τίτλος για τον Σφυράκη στη Λευκωσία (pics)
tennisnews team Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 - 1:54

Ο Νίκος Σφυράκης κέρδισε τον τίτλο στο διπλό του διεθνούς τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενήθηκε στο Nicosia Field Club της Λευκωσίας, μαζί με τον Χρήστο Τίμινι. Τη 2η θέση κατέλαβε ο Ηρακλής Καλάνοφ, ο οποίος ήταν και ημιφιναλίστ στα μονά.

Ο Νίκος Σφυράκης και ο Χρήστος Τίμινι κέρδισαν τον τίτλο στα διπλά της διοργάνωσης για αγόρια και κορίτσια έως 16 ετών της Tennis Europe (Category 3) που φιλοξενήθηκε στο Nicosia Field Club, επικρατώντας στον τελικό των Ηρακλή Καλάνοφ και Νικήτα Σκλεαρένκο με 6-1, 7-6 (5). 

Εκτός από τη 2η θέση στο διπλό, ο Καλάνοφ ήταν και ημιφιναλίστ στο μονό, όπου κέρδισε κατά σειρά τους Κύπριους Παύλο Τρύφων με 6-3, 6-3, Σάββα Παπαδόπουλο με 6-3, 6-1 και Στυλιανό Παπαμιχαήλ με 6-3, 4-6, 6-3, πριν ηττηθεί από τον Ανδρέα Τίμινι με 6-3, 6-3.

Ο Σφυράκης ολοκλήρωσε στον 2ο γύρο την προσπάθειά του στο μονό, καθώς κέρδισε στον 1ο γύρο τον David Yalanuzyan με 6-0, 6-0, αλλά ηττήθηκε στη συνέχεια από τον Λεωνίδα Λαζαρίδη με 7-6 (8), 6-2.

Αρκετές ήταν οι ελληνικές παρουσίες στο τουρνουά της Λευκωσίας, με τους Γρηγόρη Σαμαρτζίδη και Μιχάλη Μπαμπινιώτη να φτάνουν επίσης έως τον 2ο γύρο στο μονό των αγοριών. Στα κορίτσια, η Δήμητρα Γεωργακοπούλου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, η Εφραιμία Μπέση έως τον 2ο γύρο και στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι Θεοδώρα Λιάπη και Μελίνα Ζουμπουλάκη.

Στα μονά πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Κύπριοι Στυλιανός Χριστοδούλου στα αγόρια και Κλειώ Μαρία Ιωάννου στα κορίτσια, ενώ στο διπλό των κοριτσιών τον τίτλο κέρδισαν η Ιωάννου και η Δάφνη Κουτσοφτά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots