Double για την Παναγιωτίδου στην Αριδαία

 
Double για την Παναγιωτίδου στην Αριδαία
tn team Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 - 16:04

Η Λυδία Παναγιωτίδου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενήθηκε στην Αριδαία, ενώ κέρδισε τον τίτλο και στο διπλό, μαζί με την Κατερίνα Ουσταμπασίδου. Πρωταθλητές στο διπλό αγοριών οι Παναγιώτης Γραμματικάκης και Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου.

Η Λυδία Παναγιωτίδου κέρδισε την περσινή πρωταθλήτρια του Aridea Cup, Μελίνα Ζουμπουλάκη, σε έναν συναρπαστικό τελικό στην Αριδαία, με 7-6 (5), 3-6, 7-5.

Όλα τα τελικά αποτελέσματα και φωτογραφίες από το Aridea Cup

Η γεννημένη το 2010 αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, ήταν πίσω με 3-5 στο 3ο σετ, κατάφερε όμως να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να κατακτήσει τον 1ο τίτλο της στα μονά σε 16άρι τουρνουά της Tennis Europe, μια μεγάλη επιτυχία για τα 13 της χρόνια.

Θυμίζουμε πως εκτός από τη σημερινή πολύ δύσκολη νίκη, σημείωσε κι άλλες μεγάλες νίκες αυτή την εβδομάδα στα γήπεδα της Αριδαίας, όπως αυτή κόντρα στην Κατερίνα Ουσταμπασίδου (Νο.2 ταμπλό) στα προημιτελικά με 6-3, 6-4, αλλά και κόντρα στην Ιταλίδα Francesca Galli (Νο.4 ταμπλό) στα ημιτελικά με 6-4, 6-2.

Λίγες ώρες μετά, η Λυδία κατέκτησε τον τίτλο και στα διπλά, όπου έπαιξε με την Ουσταμπασίδου. Οι δυο τους κέρδισαν σε έναν τελικό με αμιγώς ελληνικό χρώμα τις Μαριτίνα Αντωνιουδάκη και Αντιγόνη Τσούγκα με 6-4, 6-2.

Στο διπλό των αγοριών, πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Παναγιώτης Γραμματικάκης και Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, οι οποίοι επικράτησαν των Ραφαήλ Γακόπουλου και Γιώργου Σιάντση με 7-6 (3), 6-3.

Τέλος, στο μονό των αγοριών νικητής αναδείχθηκε ο Ιταλός Mattia Cappellari, που κέρδισε τον επίσης Ιταλό Carlo Paci με 6-3, 6-0.

Όλα τα τελικά αποτελέσματα και φωτογραφίες από το Aridea Cup

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots