Τελικός στο Καβάνταρτσι για Παρασκευοπούλου, Ζουμπουλάκη και Χανόγλου

 
Η Χρυσούλα Παρασκευοπούλου, η Μελίνα Ζουμπουλάκη και η Αλίκη Χανόγλου
Η Χρυσούλα Παρασκευοπούλου, η Μελίνα Ζουμπουλάκη και η Αλίκη Χανόγλου
tn team Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 - 22:40

Η Χρυσούλα Παρασκευοπούλου μαζί με τη Μελίνα Ζουμπουλάκη, καθώς και η Αλίκη Χανόγλου, προκρίθηκαν στον τελικό του διπλού στο διεθνές τουρνουά στα 16άρια της Tennis Europe που φιλοξενείται στο Καβάνταρτσι και θα διεκδικήσουν αύριο τον τίτλο.

Η Παρασκευοπούλου και η Ζουμπουλάκη, Νο.2 στο ταμπλό του Crna Reka Open U16, κέρδισαν σήμερα για τα ημιτελικά τις Σκοπιανές Teona Andova και Ana Stojanovska με 6-2, 6-1, παίρνοντας άνετα την πρόκριση για τον τελικό.

Σε ένα πιο κλειστό ματς αλλά απέναντι στις κορυφαίες του ταμπλό, την Gaja Djurickovic και τη Sara Mitevska, η Αλίκη Χανόγλου και η συμπαίκτριά της, Zara Zafirovska, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 7-5, 1-6, 11-9 και να μπουν επίσης στον τελικό, που θα έχει έντονο το ελληνικό στοιχείο και Ελληνίδα νικήτρια σε κάθε περίπτωση.

Στα μονά της χωμάτινης διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe, η Παρασκευοπούλου και η Ζουμπουλάκη ολοκλήρωσαν σήμερα τις προσπάθειές τους, στην προημιτελική φάση.

Η Παρασκευοπούλου, η οποία είχε κερδίσει την Σκοπιανή Anastasija Arsovska με 6-1, 6-1, ηττήθηκε από τη Ρουμάνα Teodora Miron, No.3 στο ταμπλό, με 6-4, 4-6, 6-4, έπειτα από πολύ κλειστό ματς.

Η Ζουμπουλάκη είχε κερδίσει στην πρεμιέρα της την Andova με 2-6, 6-2, 6-2, σήμερα όμως ηττήθηκε σε ένα επίσης κλειστό ματς από τη Zafirovska, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-2, 7-5.

Και η Αλίκη Χανόγλου έπαιξε στο μονό, κάνοντας την πρεμιέρα της στον 2ο γύρο με bye, όπου γνώρισε την ήττα από τη Sara Mitevska, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-1, 6-0.

Στο τουρνουά συμμετείχε και η Κασσιανή Βασιλειάδη, η οποία κέρδισε την Σκοπιανή Iva Keckarova με 6-0, 6-2 για να μπει στον 2ο γύρο, εκεί όμως τη σταμάτησε η κορυφαία του ταμπλό, Βόσνια, Tea Kovacevic, με 6-1, 6-1.

Αρκετές ελληνικές συμμετοχές είχαμε και στο ταμπλό των αγοριών. Ο Μιχάλης Μάριος Μουταφίδης κέρδισε τον Pavel Mukaetov με 7-5, 6-3 και μπήκε στον 2ο γύρο, όπου ηττήθηκε από τον Σέρβο Milan Radojicic, No.2 στο ταμπλό, με 6-0, 6-0.

Ο Ραφαήλ Αντώνης Γακόπουλος κέρδισε τον Σκοπιανό Filip Atanasovski με 6-2, 6-0, αλλά ηττήθηκε στον 2ο γύρο από τον Σέρβο Pavle Stojiljkovic, Νο.6 στο ταμπλό, με 6-2, 6-1.

Ο Γιώργος Σιάντσης κέρδισε τον Σκοπιανό Gorjan Vukikjevikj με 6-7 (6), 6-2, 6-4. Στον 2ο γύρο γνώρισε την ήττα από τον Σέρβο Jovan Bjelobrk, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-0, 6-2.

Ο Χαράλαμπος Νέγκας ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τον Σκοπιανό Erion Neziri, Νο.5 στο ταμπλό, με 6-2, 6-0, ενώ ο Κωνσταντίνος Μπούλης από τον Matej Popov, Νο.7 στο ταμπλό, με 6-1, 6-2.

Ο Γακόπουλος και ο Σιάντσης έπαιξαν και στο διπλό, όπου κέρδισαν τους Σκοπιανούς Petar Pirganoski και Gregor Stojnev με 6-2, 2-6, 10-8. Μπήκαν στα προημιτελικά, όπου ηττήθηκαν από τον Σέρβο Jovan Bjelobrk και τον Καναδό Mihajlo Ilic, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-2, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots