Ήττες για Λάκη και Αστρεινίδη στην Πορτογαλία

 
Μιχαέλα Λάκη
Μιχαέλα Λάκη tennisnews.gr
tennisnews team Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 - 10:16

Η Μιχαέλα Λάκη και ο Φίλιππος Αστρεινίδης αγωνίστηκαν στο Lousada Junior Cup II αυτή την εβδομάδα και αποκλείστηκαν στα μονά παρά τις καλές τους προσπάθειες. Παραμένουν αμφότεροι στα ταμπλό των διπλών.

Η Λάκη, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό του αντίστοιχου τουρνουά της πόλης Lousada στην Πορτογαλία και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στο μονό, αυτή τη φορά γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό καθώς ηττήθηκε από την Ιταλίδα Anastasia Abbagnato με 1-6, 6-3, 7-6 (0), μετά από μια πολύ δυνατή μάχη.

Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό σταμάτησε και η προσπάθεια του Φίλιππου Αστρεινίδη, που βρέθηκε επίσης στο Lousada της Πορτογαλίας για το χωμάτινο τουρνουά της Grade 3 κατηγορίας της ITF και ηττήθηκε από τον Ιορδανό Abedallah Shelbayh, με 6-4, 6-0.

Στα διπλά, ο Φίλιππος και ο Γάλλος συμπαίκτης του Mathis Debru πέρασαν με walkover το Νο.1 ζευγάρι του ταμπλό, τους Βρετανούς Lui Maxted και Jack Pinnington Jones, και θα παίξουν στα προημιτελικά με τους Jesse de Jager από την Ολλανδία και Aleksandr Kalinin από τη Λευκορωσία. 

Η Μιχαέλα συνεργάζεται με την Αμερικανίδα Clervie Ngounoue και κέρδισαν στον 1ο γύρο την Ισπανίδα Ariana Geerlings και την Ιταλίδα Anna Paradisi με 6-3, 6-2. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τη Γαλλίδα Nahia Berecoechea και τη Σουηδέζα Tilde Stromquist.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots