5 ελληνικές προκρίσεις στα ημιτελικά στα Γιάννενα

 
Αθηνά Πήττα
Αθηνά Πήττα Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 - 21:04

Συνεχίζουν τις πολύ καλές εμφανίσεις όλα τα ελληνόπουλα που αγωνίζονται στο διεθνές τουρνουά της ITF που φιλοξενείται στον Ο.Α. Ιωαννίνων, με την Αθηνά Πήττα, τη Δήμητρα Παύλου, τον Θοδωρή Μητσάκο, τον Γιώργο Βάλαρη και τον Άνταμ Σταύρακα να μπαίνουν στα ημιτελικά των μονών.

Η Αθηνά Πήττα, Νο.7 στο ταμπλό, έχασε μόνο 4 games από τη Ρωσίδα Kseniia Saenko, παίρνοντας τη νίκη με 6-0, 6-4. Πολύ καλή εμφάνιση και για τη Δήμητρα Παύλου, που έχασε μόνο 3 games από την Κύπρια Μαρία Κωνσταντίνου, παίρνοντας τη νίκη με 6-2, 6-1.

Στο μονό των αγοριών, ο Θοδωρής Μητσάκος, Νο.1 στο ταμπλό, επικράτησε του Ελληνογάλλου Τεό Παπαμαλάμη με 3-6, 6-4, 6-2 και μπήκε στα ημιτελικά. Με ανατροπή κέρδισε και ο Γιώργος Βάλαρης, σε έναν πολύ ωραίο αγώνα με τον Ευγένιο Βασιλάκη, του οποίου επικράτησε με 3-6, 6-4, 6-2. Την 8η διαδοχική του νίκη σε διοργανώσεις της ITF πέτυχε ο Άνταμ Σταύρακας, ο οποίος κέρδισε τον Βρετανό Maximillian Relic, με 6-4, 6-3.

Σήμερα έγιναν και οι ημιτελικοί των διπλών. Οι Ευγένιος Βασιλάκης και Attila Boros γνώρισαν την ήττα από τους Valentin Faure και Grigory Shebekin με 7-5, 6-4, ενώ οι Γιώργος Χαϊδεμένος και Γιώργος Βάλαρης ηττήθηκαν στον άλλον ημιτελικό από τους Sascha Grandvincent και Τεό Παπαμαλάμη, με 6-3, 7-5. Στα κορίτσια, η Ελένη Καρανταλή και η Μαρία Κωνσταντίνου γνώρισαν την ήττα από τις Aleksandra Gabrovska και Jana Stojanova, με 3-6, 6-0, 10-5.

Αύριο η δράση στα γήπεδα του πάρκου Πυρσινέλλας θα συνεχιστεί με τα ημιτελικά των μονών και τους τελικούς του διπλού. Η Δήμητρα Παύλου θα αντιμετωπίσει την Roisin Gilheany και η Αθηνά Πήττα την Aleksandra Gabrovska, ενώ στα αγόρια ο Γιώργος Βάλαρης και ο Άνταμ Σταύρακας θα αναμετρηθούν για μια θέση στον τελικό και στον άλλον ημιτελικό ο Θοδωρής Μητσάκος θα αντιμετωπίσει τον Attila Boros.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά και το αυριανό πρόγραμμα

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots