Πρωταθλήτρια στα Ιωάννινα η Παύλου

 
Δήμητρα Παύλου
Δήμητρα Παύλου
tn team Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 - 12:16

Τον 3ο φετινό τίτλο της σε πρωτάθλημα της ITF -και 2ο συνεχόμενο μετά από την Κέρκυρα- κατέκτησε η Δήμητρα Παύλου στα Ιωάννινα, που κέρδισε την Αθηνά Πήττα στον σημερινό τελικό του Ioannina Cup.

Η Δήμητρα Παύλου επικράτησε της Αθηνάς Πήττα με 6-1, 7-5 έπειτα από ένα ωραίο παιχνίδι και αναδείχθηκε πρωταθλήτρα στο Ioannina Cup, τουρνουά της Grade 4 κατηγορίας της ITF.

Η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.149 στην παγκόσμια κατάταξη U18 της ITF, κατέκτησε τον 3ο της φετινό τίτλο σε επίπεδο ITF, μετά απ' αυτόν που κέρδισε στα Σκόπια τον περασμένο Μάιο, καθώς και τον τίτλο στην Κέρκυρα πριν από μια εβδομάδα. Και οι 3 τίτλοι ήταν σε διοργανώσεις της κατηγορίας G4.

Σήμερα η Δήμητρα έφτασε τις 10 διαδοχικές νίκες σε τουρνουά της ITF, ενώ συνολικά τις 3 τελευταίες εβδομάδες είχε απολογισμό 14 νίκες σε 15 αναμετρήσεις στα τουρνουά της ITF που έγιναν στη χώρα μας, αφού ήταν φιναλίστ στην Πρέβεζα πριν 2 εβδομάδες και πρωταθλήτρια στην Κέρκυρα και στα Ιωάννινα.

Συνολικά έφτασε τους 6 κερδισμένους τίτλους ITF στην καριέρα της στα μονά - όλους σε τουρνουά της Grade 4 κατηγορίας - αφού πέρσι είχε κερδίσει 3 τίτλους στη Λάρνακα της Κύπρου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dimitra Pavlou? (@dimitra.pavlou)

Πολύ καλή εβδομάδα ήταν και για την Αθηνά Πήττα, φίλη και συμπαίκτρια της Δήμητρας στις εθνικές ομάδες στα juniors. Για 2η φορά στην καριέρα της προκρίθηκε σε τελικό ITF διοργάνωσης η 16χρονη Αθηνά, η οποία ήταν φιναλίστ και στο Telde της Ισπανίας, τουρνουά της Grade 5 κατηγορίας, τον Νοέμβριο του 2020.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Athina Pitta (@pitta_athina)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots