ITF Μυτιλήνη: Στα ημιτελικά Λαζαρίδου, Παναγιωτίδου, Χριστοφορίδου και Λοϊζάς

 
Η Ελένη Λαζαρίδου
Η Ελένη Λαζαρίδου
tn team Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 - 22:40

Στα ημιτελικά των μονών του διεθνούς τουρνουά της ITF που φιλοξενείται στη Μυτιλήνη προκρίθηκαν οι Ελένη Λαζαρίδου, Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, Μαριάνθη Χριστοφορίδου και Ανδρέας Λοϊζάς. Στον τελικό του διπλού πέρασαν Χριστοφορίδου και Γεωργία Ανδριάνα Στρατή.

Η Ελένη Λαζαρίδου, η οποία βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό, συνεχίζει τις φανταστικές της εμφανίσεις και κέρδισε τη Νικολέτα Παρετζόγλου με 6-2, 6-1, για να μπει στα ημιτελικά. Αυτή ήταν η 7η διαδοχική νίκη για τη Λαζαρίδου, που πριν 10 μέρες αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο τουρνουά της Βηρυτού.

Στα ημιτελικά η Λαζαρίδου θα αντιμετωπίσει την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, που έφτασε σε μια μεγάλη νίκη, αφήνοντας εκτός την Ιταλίδα Gaia Greco, Νο.3 στο ταμπλό, με 7-6 (2), 7-5.

Στα ημιτελικά προκρίθηκε και η Μαριάνθη Χριστοφορίδου, η οποία κέρδισε τη Δέσποινα Μαστροδήμα, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-2, 6-1. Η Χριστοφορίδου θα αντιμετωπίσει αύριο την Ουκρανή Alina Laptieva για μια θέση στον τελικό. Η Laptieva, No.4 στο ταμπλό, κέρδισε τη Στυλιανή Ρουσσοπούλου με 6-3, 7-6 (5).

Στο μονό των αγοριών, ο Ανδρέας Λοϊζάς επιβλήθηκε του Ισπανού Julian Alonso, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-3, 6-0. Μπήκε στην 4άδα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Piotr Andrzejewski, που μετά από μια πολύ μεγάλη μάχη που κρίθηκε σε ένα μαραθώνιο tie-break στο 3ο σετ, κατάφερε να κερδίσει τον Χρήστο Γκλαβά με 3-6, 6-4, 7-6 (8).

Ελληνικό ενδιαφέρον συνεχίζει να υπάρχει και στο διπλό των κοριτσιών, όπου η Μαριάνθη Χριστοφορίδου και η Γεωργιάνα Στράτη μπήκαν στον τελικό, μετά τη νίκη τους επί των Ελένης Λαζαρίδου και Δέσποινας Μαστροδήμα, με 6-4, 6-4.

Χριστοφορίδου και Στράτη θα διεκδικήσουν αύριο τον τίτλο, ενάντια στις Ολλανδέζες Benthe De Bresser και Quinty Van Dongen, που κέρδισαν την Αλεξάνδρα Μάγια και την Greco στον άλλον ημιτελικό, με 7-6 (5), 3-6, 10-8.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots