Το σήκωσε η Χατζηαβραάμ στα Σκόπια (pic)

 
Το σήκωσε η Χατζηαβραάμ στα Σκόπια (pic)
tn team Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 - 12:32

Πρωταθλήτρια για 2η φορά μέσα στο 2021 στέφθηκε η 13χρονη Ελένη Χατζηαβραάμ σε διεθνές τουρνουά, καθώς κατέκτησε τον τίτλο στα διπλά της διοργάνωσης U14 της Tennis Europe "Skopje Open 2021".

Ακόμα μια εξαιρετική εβδομάδα ολοκληρώθηκε για την Ελένη Χατζηαβραάμ, η οποία μαζί με την Andrea Ivanova από την Βουλγαρία, κατάφεραν να φτάσουν τελικό -κερδίζοντας μάλιστα τα 3 από τα 4 ματς στο super tiebreak- και να σηκώσουν τον τίτλο στη γειτονική διοργάνωσης στη πόλη των Σκοπίων. 

Η πορεία της μέχρι τον τελικό ήταν πολύ απαιτητική, με τα δυο κορίτσια να κερδίζουν στη πρεμιέρα τους με 7-5, 1-6 [12-10] της Lenka Vuksanovic από τη Σερβία και Zara Zafirovska από τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ παρόμοιο ματς πραγματοποίησαν και στα προημιτελικά, όπου και επικράτησαν με 6-3, 2-6, [12-10] των Ustinia Antaeva και Eva Zharova από την Ρωσία.

Στα ημιτελικά, κατάφεραν να ξεπεράσουν τις πολύ δυνατές Ana Mitevska από τη Βόρεια Μακεδονία και την Χρυσή Σμυρίδου, οι οποίες μάλιστα αγωνίζονταν ως Νο.1 του ταμπλό, με το ανατρεπτικό 2-6, 7-6 (2) [10-7].

Στον τελικό τα 2 κορίτσια επικράτησαν με 6-2, 6-3, των Anastasija Cvetkovic από τη Σερβία και Katja Ivanvka από τη Βόρεια Μακεδονία και κατέκτησαν τον τίτλο.

Η νεαρή τενίστρια μας αγωνίστηκε και στα μονά της διοργάνωσης, όπου αποκλείστηκε με 6-4, 6-4, στον 2ο γύρο από την Eva Khrustaleva από τη Ρωσία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots