Ημιφιναλίστ στο μονό - τελικό στο διπλό η Χατζηαβραάμ

 
Ημιφιναλίστ στο μονό - τελικό στο διπλό η Χατζηαβραάμ
tn team Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 - 16:48

Η Ελένη Χατζηαβραάμ έχει μια ακόμα εξαιρετική εβδομάδα σε διεθνές τουρνουά και συγκεκριμένα στα γήπεδα του National Sport Park των Τιράνων, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του μονού του τοπικού τουρνουά στα 16άρια, ενώ προκρίθηκε και στον τελικό του διπλού.

Μια γεμάτη εβδομάδα είχε η Ελένη Χατζηαβραάμ στα Τίρανα της Αλβανίας, με πορεία μέχρι τα ημιτελικά στο μονό, ενώ αύριο θα διεκδικήσει τον τίτλο στο διπλό, στο National Sport Park Open U16, τουρνουά της 3ης κατηγορίας στα 16άρια της Tennis Europe.

H αθλήτρια του Α.Ο.Α. Πρωταθλ. Καβάλας, Νο.9 στην Ελλάδα στα 16άρια και Νο.152 σε όλη την Ευρώπη, πήρε bye για τον 2ο γύρο του τουρνουά, όπου κέρδισε την Ιταλίδα Sofia Papalini με 7-5, 6-3.

Στη συνέχεια έπαιξε στα προημιτελικά με την Σέρβα Nadja Prodanovic, την οποία κέρδισε με 7-5, 6-3. Σήμερα, υπέστη την ήττα για τα ημιτελικά σε ένα πολύ κλειστό ματς με την Καζάκα Sofiya Kirova, με 6-4, 5-7, 6-2.

Στο διπλό παίζει μαζί με την Agata Konarska από την Πολωνία. Επίσης πήραν bye στον 1ο γύρο και έπαιξαν απευθείας στα προημιτελικά, όπου κέρδισαν την Πορτογαλίδα Frederica Nunes και τη Σκοπιανή Iva Vasilevska με 6-2, 6-4.

Σήμερα κατάφεραν σε πολύ κλειστό ματς με τις Ιταλίδες Sara La Noce και Papalini, να βγουν νικήτριες με 4-6, 6-1, 10-8, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό.

Αύριο θα παίξουν για τον τίτλο κόντρα στις Καζάκες Linara Bulesheva και Medina Otepbergen.

Η Χατζηαβραάμ θα διεκδικήσει τον 2ο τίτλο της στη χρονιά, μετά τον τίτλο στο διπλό του TE U16 Herodotou Tennis Academy G2 στη Λάρνακα, 8ο στα 16άρια και 15ο συνολικά στην καριέρα της σε τουρνουά της Tennis Europe (1 μονά - 13 διπλά).

Στα Τίρανα αγωνίστηκε και η Βασιλική Κορωνάκη, η οποία έπαιξε στο κυρίως ταμπλό, όπου πήρε bye για τον 2ο γύρο και εκεί κέρδισε την Αλβανίδα Ariel Sulovari με 6-1, 6-0. Στον 3ο γύρο ηττήθηκε δύσκολα από την Bulesheva, No.4 στο ταμπλό, με 7-5, 4-6, 6-1, κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι. Να σημειωθεί πως η Bulesheva προκρίθηκε και στον τελικό του μονού και θα διεκδικήσει 2 τίτλους αύριο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots