Τίτλος στα Τίρανα για τη Χατζηαβραάμ

 
Τίτλος στα Τίρανα για τη Χατζηαβραάμ
tn team Παρασκευή, 10 Μαϊος 2024 - 15:44

Έναν ακόμα τίτλο πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή της η Ελένη Χατζηαβραάμ, η οποία ήταν η νικήτρια στο διπλό της διοργάνωσης του National Sport Park στα 16άρια, στα Τίρανα της Αλβανίας!

Η Χατζηαβραάμ και η Πολωνή συμπαίκτριά της, Agata Konarska, με την οποία μοιράστηκαν και το Νο.1 του ταμπλό, κέρδισαν στον σημερινό τελικό του National Sport Park Open τις Καζάκες Linara Bulesheva και Medina Otepbergen με 6-3, 6-3.

Αναδείχθηκαν έτσι πρωταθλήτριες στη διοργάνωση της 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe στα Τίρανα, κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια τους. Στα προημιτελικά, όπου προκρίθηκαν με bye, είχαν κερδίσει τις Frederica Nunes και Iva Vasilevska με 6-2, 6-4, ενώ σε έναν γεμάτο και αμφίρροπο ημιτελικό, είχαν αποκλείσει τις Ιταλίδες Sara La Noce και Sofia Papalini, Νο.4 στο ταμπλό, με 4-6, 6-1, 10-8.

Η Χατζηαβραάμ, η οποία είχε πολύ καλή εβδομάδα και στο μονό, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά στη διοργάνωση, κέρδισε τον 2ο φετινό της τίτλο, μετά το τουρνουά της 2ης κατηγορίας στα 16άρια της Herodotou Tennis Academy στη Λάρνακα, όπου επίσης είχε πάρει το διπλό.

Συνολικά έφτασε τους 8 τίτλους στην καριέρα της στα 16άρια στα διπλά και τους 15 συνολικά σε όλες τις κατηγορίες της Tennis Europe (1 μονά - 14 διπλά).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots