Μπήκε στο Junior Masters η Ασλανισβίλι!

 
Άρτεμις Ασλανισβίλι
Άρτεμις Ασλανισβίλι
tn team Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 - 18:30

Η Ελλάδα θα έχει εκπρόσωπο στα Junior Masters της Tennis Europe που θα γίνουν στο Monte-Carlo την επόμενη εβδομάδα, καθώς προκρίθηκε η Άρτεμις Ασλανισβίλι, στην κατηγορία των 16 ετών.

Η Άρτεμις Ασλανισβίλι της Collective Tennis School, θα είναι μια από τις 8 φιναλίστ του Junior Masters στα 16άρια των κοριτσιών στην Tennis Europe, που θα φιλοξενηθεί το τριήμερο 13-15 Οκτωβρίου στο Monte-Carlo Country Club.

Η Άρτεμις κέρδισε 5 τίτλους αυτή τη χρονιά, σε 5 διοργανώσεις της 3ης κατηγορίας U16. Το Crna Reka Open στο Καβάνταρτσι, το Kilkis Cup στο Κιλκίς, το Koufalia Cup στα Κουφάλια, το Aridea Cup στην Αριδαία και το Nicosia Field Cup στη Λευκωσία.

Έχει κερδίσει τους 23 από τους 24 τελευταίους αγώνες της στα μονά σε διοργανώσεις της Tennis Europe και βρίσκεται ψηλότερα από ποτέ στην κατάταξη U16 της Ευρώπης, στο Νο.58.

Αντίπαλές της στο Junior Masters του Monte-Carlo θα είναι η Ουκρανή Anastasiia Firman (Νο.23 στην Ευρώπη στα 16άρια), η Ολλανδή Rose Marie Nijkamp (Νο.28), η Σλοβάκα Karolina Krajmer (No.36), η Ρωσίδα Ekaterina Ivanova (No.38), η Πολωνή Monika Stankiewicz (No.40), η Ρωσίδα Mariia Masiianskaia (No.79) και η Λιθουανή Laima Vladson (No.85), οι 8 πρώτες δηλαδή σε βαθμούς στις διοργανώσεις της Tennis Europe στα 16άρια γι' αυτή τη χρονιά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots