Κέρδισε την Πορτογαλία η Εθνική κοριτσιών στα 12άρια

 
Κέρδισε την Πορτογαλία η Εθνική κοριτσιών στα 12άρια
tn team Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 18:33

Η Εθνική μας ομάδα των κοριτσιών U12 κέρδισε την Πορτογαλία με 3-0 την 1η μέρα των αγώνων στα προκριματικά του European Summer Cups U12 στην Μπρέσια της Ιταλίας και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση.

Η ομάδα μας, που εκπροσωπείται στο τουρνουά της Μπρέσιας από τις Λυδία Παναγιωτίδου, Δανάη Μαργαρίτη και Κρίστυ Χριστοπούλου, κέρδισε την ομάδα της Πορτογαλίας την 1η μέρα των αγώνων του European Summer Cups U12 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στο πρώτο παιχνίδι, η Δανάη Μαργαρίτη επικράτησε της Kika Lima με 6-4, 6-1 και χάρισε στην ομάδα μας το προβάδισμα.

Δεν απώλεσε κανένα game στο δεύτερο παιχνίδι η Λυδία Παναγιωτίδου, που συνέτριψε τη Sofia Almeida με 6-0, 6-0 και "σφράγισε" την ελληνική νίκη.

Στο διπλό, η Παναγιωτίδου και η Χριστοπούλου κέρδισαν τις Sofia Almeida και Beatriz Angelico με 7-6 (4), 5-7, 11-9 και έκαναν το 3-0.

Η Ελλάδα βρίσκεται στον 1ο όμιλο του τουρνουά της Ζώνης Γ' που φιλοξενείται στην Μπρέσια και θα παίξει ακόμα με το Ισραήλ (Παρασκευή 22/07) και με την Ολλανδία (Σάββατο 23/07), στη διεκδίκηση ενός από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στην τελική φάση του τουρνουά.

Αρχηγός αποστολής είναι ο Δημήτρης Μίζιος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots