Ημιτελικά στο διπλό ο Καλάνοφ

 
Ηρακλής Καλάνοφ
Ηρακλής Καλάνοφ
tn team Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 12:23

Πολλές ελληνικές παρουσίες είχαμε αυτή την εβδομάδα στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που έλαβε χώρα στο Σαράγεβο της Βοσνίας, με τον Ηρακλή Καλάνοφ να φτάνει μέχρι τα ημιτελικά στα διπλά.

Στο δυνατό τουρνουά της 1ης κατηγορίας της Tennis Europe στα 16άρια συμμετείχαν οι Ηρακλής Καλάνοφ, Δανιήλ Μανέτας και Καλομοίρα Ράλλη αυτή την εβδομάδα, στο Σαράγεβο της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης.

Ο Καλάνοφ μοιράστηκε την πλευρά του στο γήπεδο με τον Σέρβο Ognjen Milic από τη Σερβία, με τον οποίο ήταν στο Νο.2 του ταμπλό. Στην πρεμιέρα τους κέρδισαν τον Σέρβο Filip Djokic και τον Βόσνιο Matej Djokic με 6-3, 6-0, ενώ στα προημιτελικά απέκλεισαν τους Σέρβους Aleksa Postic και Aleksandar Zikic με 6-1, 6-1.

Στα ημιτελικά ολοκλήρωσαν την καλή τους πορεία Καλάνοφ και Milic, που ηττήθηκαν από το Νο.3 ζευγάρι του ταμπλό, τον Φινλανδό Oskari Paldanius και τον Λετονό Arturs Zagars, με 6-4, 6-2.

Στο μονό ο Καλάνοφ κέρδισε στον 1ο γύρο τον Σέρβο Jovan Matovic με 6-1, 6-1 και προκρίθηκε στους "16", όπου τον σταμάτησε ο Βρετανός Benjamin Gusic Wan, Νο.7 στο ταμπλό, με 6-1, 7-5.

Στα προκριματικά συμμετείχε ο Δανιήλ Μανέτας, ο οποίος ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τον Βόσνιο Kemal Asotic, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-4, 6-4, σε ένα κλειστό ματς.

Στα κορίτσια είχαμε τη συμμετοχή της Καλομοίρας Ράλλη, που έκανε μια καλή προσπάθεια ξεκινώντας από τα προκριματικά. Κέρδισε τη Σλοβένα Ana Stojneva με 6-1, 7-5 και μπήκε στο κυρίως ταμπλό, όπου ηττήθηκε από τη Σλοβάκα Jessica Kolesarova, με 6-2, 6-3.

Στο διπλό η Καλομοίρα έπαιξε μαζί με τη Σέρβα Teodora Vlajic, κάνοντας κι εκεί καλό παιχνίδι, αλλά ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τις Νο.2 του ταμπλό, τη Λιθουανή Laima Vladson και τη Λετονή Beatrise Zeltina, με 6-1, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots