Καλές εμφανίσεις για τον Σαραγιώτη στην Αυστρία

 
Καλές εμφανίσεις για τον Σαραγιώτη στην Αυστρία
tn team Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 9:28

Στο Bad Waltersdorf της Αυστρίας βρίσκεται ο Δημήτρης Σαραγιώτης, ο οποίος προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό του Bad Waltersdorf Junior Trophy, πραγματοποιώντας  καλές εμφανίσεις.

Ο Σαραγιώτης συμμετείχε στο ταμπλό των προκριματικών της χωμάτινης διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe, καταφέρνοντας να εξασφαλίσει την είσοδο στο κυρίως ταμπλό.

Στον 2ο γύρο των προκριματικών, όπου προκρίθηκε με bye, ο 14χρονος Έλληνας αθλητής κέρδισε τον Αυστριακό Kingston Griffith με 6-2, 6-1 και πήρε την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό.

Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό αντιμετώπισε τον Sergej Zivkovic από τη Σερβία, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.26 στη συνολική κατάταξη στα 16άρια της Tennis Europe. Ο Σαραγιώτης έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και σ' αυτό το παιχνίδι και ήταν πολύ ανταγωνιστικός απέναντι στον Zivkovic, που πήρε τελικά τη νίκη με 6-4, 6-3.

Ο Σαραγιώτης έχει ακόμα ανοιχτές υποχρεώσεις στο διπλό του τουρνουά του Bad Waltersdorf, όπου θα παίξει μαζί με τον Αυστριακό Theo Strobl. Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τον Αυστριακό Max Handl και τον Ιταλό Matteo Stefanini.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots