Πρόκριση στο διπλό για Πήττα, εκτός η Χριστοφορίδου

 
Αθηνά Πήττα
Αθηνά Πήττα © tennisnews.gr
tn team Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 - 11:32

Η Αθηνά Πήττα και η Μαριάνθη Χριστοφορίδου αγωνίστηκαν αυτή την εβδομάδα στο δυνατό τουρνουά της J2 κατηγορίας της ITF που φιλοξενείται στην Κωνσταντινούπολη. Οι δυο Ελληνίδες παίκτριες έμειναν εκτός 16άδας στα μονά, ενώ στα διπλά προκρίθηκε στα προημιτελικά η Αθηνά Πήττα.

Μετά από μια πολύ μεγάλη μάχη και τρια πολύ κλειστά σετ, η Αθηνά Πήττα "λύγισε" από την Γιαπωνέζα Nao Nishino με 6-7 (6), 6-4, 6-4 κι έτσι έμεινε εκτός 16άδας στα μονά στο Cemil Tasgioglu Cup, τουρνουά της J2 κατηγορίας της ITF που φιλοξενείται στην Κωνσταντινούπολη.

Εκτός 2ου γύρου στα μονά έμεινε και η έτερη Ελληνίδα αθλήτρια που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, Μαριάνθη Χριστοφορίδου, η οποία γνώρισε την ήττα επίσης μετά από μάχη τριών σετ, από την Τουρκάλα Duru Soke, με 2-6, 7-5, 6-0.

Στα διπλά, η Πήττα και η Aleksandra Gabrovska από τη Βουλγαρία, κέρδισαν τη Βελγίδα Kaat Coppez και την Ολλανδή Joy De Zeeuw με 6-0, 7-5. Σήμερα θα αντιμετωπίσουν τη Ρουμάνα Mara Gae και την Τσέχα Vendula Valdmamnova, No.4 στο ταμπλό, για την προημιτελική φάση της indoor διοργάνωσης.

Η Χριστοφορίδου έπαιξε μαζί με την Τυνήσια Ranim Rassil, όμως ηττήθηκαν στον 1ο γύρο από τη Βελγίδα Morane Meyers και τη Σουηδέζα Nellie Taraba Wallberg, με 6-0, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots