Μέχρι τα ημιτελικά στη Δανία η Ασλανισβίλι

 
Άρτεμις Ασλανισβίλι
Άρτεμις Ασλανισβίλι © tennisnews.gr
tn team Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 - 12:30

Η Άρτεμις Ασλανισβίλι είχε μια καλή εβδομάδα στο J4 τουρνουά της ITF που φιλοξενήθηκε στο Rungsted Kyst της Δανίας, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά.

Μετά από ένα κλειστό παιχνίδι, η Ασλανισβίλι ηττήθηκε από τη Σουηδέζα Linea Bajraliu με 6-3, 7-5 και ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στην indoor διοργάνωση J4 κατηγορίας της ITF.

H 16χρονη αθλήτρια της Collective Tennis School, Νο.1 στην κατάταξη των κοριτσιών U18 στην Ελλάδα και Νο.528 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors, πέτυχε 3 νίκες αυτή την εβδομάδα στη Δανία.

Στα πρώτα δυο παιχνίδια της μάλιστα χρειάστηκε να επιστρέψει από σετ πίσω, κερδίζοντας στον 1ο γύρο τη Σουηδέζα Tilda Larsson με 3-6, 7-6 (5), 6-1 και στον 2ο γύρο τη Δανή Frederikke Alberte Pape με 5-7, 6-3, 6-4. Στα προημιτελικά, κέρδισε την Πολωνή Antonina Czajka με 6-4, 6-4.

Η Ασλανισβίλι έπαιξε και στο διπλό, μαζί με την Τουρκάλα Nisan Can. Στον 1ο γύρο κέρδισαν τις Σουηδέζες Bella Bergkvist Larsson και Tilda Larsson με 6-3, 6-3. Στα προημιτελικά Ασλανισβίλι και Can ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους, γνωρίζοντας την ήττα από τις Πολωνές Antonina Czajka και Amelia Paszun με 6-3, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots