Σε δυο προημιτελικούς στο Μάριμπορ η Καυκά

 
Ιφιγένεια Καυκά
Ιφιγένεια Καυκά © tennisnews.gr
tn team Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 - 10:07

Η Ιφιγένεια Καυκά πέτυχε 3 νίκες και προκρίθηκε σε 2 προημιτελικούς αυτή την εβδομάδα, στο διεθνές τουρνουά της ITF που φιλοξενείται στο Μάριμπορ της Σλοβενίας.

Μια καλή εβδομάδα είχε η Ιφιγένεια Καυκά στο Μάριμπορ της Σλοβενίας, συμμετέχοντας στο Maribor Open, indoor τουρνουά της J4 κατηγορίας της ITF.

Στα μονά η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια ξεπέρασε αρχικά το εμπόδιο της Ιταλίδας Cecilia Maria Stella Ferrazzoli που είχε κάποια ενόχληση και εγκατάλειψε μετά από 3 μόλις games την αναμέτρηση (με την Καυκά να προηγείται με 2-1 στο 1ο σετ).

Στον 2ο γύρο, η Καυκά επικράτησε της Σλοβένας Nala Kovacic με 7-6 (4), 6-3 και προκρίθηκε στις "8" καλύτερες της διοργάνωσης. Εκεί έδωσε μεγάλη μάχη με μια ακόμα παίκτρια από τη Σλοβενία, την Pia Petelinsek, γνωρίζοντας την ήττα στο tie-break του 3ου σετ, με 6-1, 1-6, 7-6 (2).

Και στα διπλά, όπου έπαιξε μαζί με την Αυστριακή Liel Marlies Rothensteiner, η Καυκά έφτασε ως τα προημιτελικά. Στον 1ο γύρο οι δυο παίκτριες κέρδισαν τη Γερμανίδα Sophia Ksandinov και τη Βελγίδα Katarina Kujovic με 5-7, 6-4, 10-7, στη συνέχεια ωστόσο ηττήθηκαν από τις Τσέχες Karolina Valentova και Viktorie Zidelova με 5-7, 1-6.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots