Πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρα Μάγια στη Βοσνία

 
Πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρα Μάγια στη Βοσνία
tn team Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 - 20:38

Η Αλεξάνδρα Μάγια κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό της διοργάνωσης της J60 κατηγορίας της ITF που φιλοξενήθηκε στο Siroki Brijeg στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, ενώ είχε καλή πορεία και μέχρι την προημιτελική φάση στα μονά.

Μια πολύ καλή εβδομάδα είχε η Αλεξάνδρα Μάγια στο Siroki Brijeg της Βοσνίας και το Siroki Brijeg Open 1, διεθνές τουρνουά της J60 (πρώην J4) κατηγορίας της ITF, που φιλοξενήθηκε στα κλειστά γήπεδα του Tennis Academy Set.

Στα διπλά, η 16χρονη αθλήτρια της Fernandez Tennis Academy κατέκτησε τον τίτλο, μαζί με την συμπαίκτριά της από τη Σλοβενία, Pia Petelinsek.

Δεν έχασαν κανένα σετ στην πορεία τους αυτή Μάγια και Petelinsek, οι οποίες κέρδισαν στον 1ο γύρο την Αμερικανίδα Lejla Hana Golubovic και την Κροάτισσα Lucija Rastocic, με 6-4, 6-3. Συνέχισαν στα προημιτελικά με νίκη απέναντι στις Σέρβες Andjelija Markovic και Klara Vaja με 6-0, 6-1, ενώ στα ημιτελικά επιβλήθηκαν της Βόσνιας Emina Lagarija και της Τσέχας Nicole Lukesova, με 7-6 (3), 7-5.

Σήμερα, αντιμετώπισαν για τον τελικό τη Σλοβάκα Sara Kasatkova και την Ουκρανή Adriana Tkachenko, τις οποίες κέρδισαν καθαρά, με 6-4, 6-1.

Και στα μονά είχε καλή εβδομάδα η Αλεξάνδρα, η οποία πέτυχε δυο νίκες και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Στον 1ο γύρο κέρδισε την Κροάτισσα Astrid Joha-Bilic με 6-3, 6-2 και στον 2ο γύρο την Ιταλίδα Aurora Corvi με 7-5, 6-2. Στα προημιτελικά έδωσε μεγάλη μάχη απέναντι στην Tkachenko, αλλά τελικά δεν απέφυγε την ήττα, με 4-6, 6-3, 2-6.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots