Ημιφιναλίστ η Τσιρώνη στο Δουβλίνο

 
Ημιφιναλίστ η Τσιρώνη στο Δουβλίνο
tn team Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 - 10:08

Μέχρι τα ημιτελικά του διπλού έφτασε αυτή την εβδομάδα η Μαρίζα Τσιρώνη, στο διπλό της J60 διοργάνωσης της ITF στο Δουβλίνο. Στο Δουβλίνο αγωνίστηκε και η Ελένη Καρανταλή, που έφτασε μέχρι τα 16άδα στα μονά.

Η Τσιρώνη και η Βρετανίδα συμπαίκτριά της, Sirena Waas, ήταν στο Νο.4 του ταμπλό του διπλού αυτή την εβδομάδα στην indoor διοργάνωση της J60 κατηγορίας της ITF (πρώην J4) του Δουβλίνου, φτάνοντας μέχρι την ημιτελική φάση.

Οι δυο αθλήτριες απέκλεισαν τις Ιρλανδές Zara Burns και Rebecca O'Mahony με 6-3, 7-5 στον 1ο γύρο, καθώς και τις επίσης Ιρλανδές Isabella Connor και Rachel Kirby με 6-4, 6-4 στα προημιτελικά.

Στα ημιτελικά την προσπάθειά τους σταμάτησαν οι Βρετανίδες Tia Bonita Jakupovic-Kljako και Sophia Kovacheva, που επικράτησαν στη μεταξύ τους αναμέτρηση με 6-3, 6-2.

Στο μονό η Τσιρώνη είχε μια νίκη και μια ήττα. Στον 1ο γύρο είχε κερδίσει την Ιρλανδή Georgia Lestrange με 6-3, 4-6, 6-2, στον 2ο γύρο ωστόσο ηττήθηκε από τη Σλοβάκα Kiara Zabkova, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-1, 6-0.

Μέχρι τη φάση των "16" έφτασε και η άλλη Ελληνίδα που αγωνίστηκε στο Δουβλίνο αυτή την εβδομάδα, η Ελένη Καρανταλή, η οποία κέρδισε στην πρεμιέρα της την Rachel Kirby με 6-2, 6-2, στον 2ο γύρο όμως ηττήθηκε έπειτα από ένα γεμάτο ματς από τη Βρετανίδα Sirena Waas, με 4-6, 6-3, 6-4.

Στο διπλό, η Καρανταλή και η Ιρλανδή συμπαίκτριά της, Coco Elise Lynn-Browne, ηττήθηκαν από τις Ιρλανδές Rachel Deegan και Sophie O'Hanlon, με 6-2, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots