Δυο νίκες για την Παναγιωτίδου στην Κωνσταντινούπολη

 
Δυο νίκες για την Παναγιωτίδου στην Κωνσταντινούπολη
tn team Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 - 11:56

Με θετικό απολογισμό ολοκλήρωσε την πορεία της στο J100 τουρνουά της Κωνσταντίνουπολης η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, η οποία έφτασε μέχρι τις "16" καλύτερες στο δυνατό τουρνουά της ITF.

Η 15χρονη αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, No.1 στα 16άρια και Νο.3 στα 18άρια στην Ελλάδα, είχε μια καλή πορεία στο Soul Cup II - J100 της Κωνσταντινούπολης, η οποία ολοκληρώθηκε τη Μελάλη Πέμπτη.

Η Αλεξάνδρα, η οποία βρίσκεται στο Νο.665 της παγκόσμιας κατάταξης στα juniors, κέρδισε στην πρεμιέρα της στην indoor διοργάνωση της ITF την κατά δυο χρόνια μεγαλύτερή της Duru Kuscu από την Τουρκία, με 6-2, 6-0.

Με το ίδιο ακριβώς σκορ κέρδισε και τη Ρωσίδα Anastasia Rozhkova, μια παίκτρια που βρίσκεται στο Νο.563 της παγκόσμιας κατάταξης των juniors, στον 2ο γύρο.

Στη φάση των "16" η Αλεξάνδρα αντιμετώπισε τη Ρωσίδα Ksenia Smirnova, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.260 στην παγκόσμια κατάταξη στα juniors, από την οποία ηττήθηκε με 6-3, 6-2.

Η Παναγιωτίδου είχε ένα καλό παιχνίδι και στο διπλό, όπου έπαιξε μαζί με την Iva Daneva. Μετά από μια καλή προσπάθεια, οι δυο παίκτριες ηττήθηκαν στον 1ο γύρο από τις Τουρκάλες Nisa Can και Deniz Dilek, Νο.3 στο ταμπλό, με 7-5, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots