Πρωταθλητής στη Λεμεσό ο Καλάνοβ

 
Πρωταθλητής στη Λεμεσό ο Καλάνοβ
tn team Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 - 20:04

Ο Ηρακλής Καλάνοβ αναδείχθηκε πρωταθλητής στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe στα 16άρια που έλαβε χώρα στο Premier Tennis Club της Λεμεσού, κερδίζοντας στον σημερινό τελικό τον Κωνσταντίνο Μεγάλεμο.

Ο Καλάνοβ επικράτησε του Κύπριου αθλητή με 6-3, 6-1 και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εβδομάδα του στο Premier Tennis Club της Λεμεσού, κατακτώντας τον τίτλο στο τουρνουά της 3ης κατηγορίας στα 16άρια της Tennis Europe.

Είχε μια εξαιρετική εβδομάδα ο Ηρακλής, ο οποίος έχασε μόνο ένα σετ, στον χθεσινό ημιτελικό με τον Γιώργο Μίταλα, τον οποίο τελικά κατάφερε να "λυγίσει" με 6-3, 0-6, 6-2.

Νωρίτερα στο τουρνουά είχε αποκλείσει κατά σειρά τους Μηνά Παναγίδη (6-1, 6-0), Ohad Cohen (6-1, 6-0) και Matteo Bruscaglioni (6-3, 6-1), χωρίς να κινδυνέψει.

Αυτός ήταν ο 9ος τίτλος στην καριέρα του Καλάνοβ σε τουρνουά της Tennis Europe, 4ος στα μονά και 1ος στα μονά σε ένα τουρνουά U16. Για το 2023 ήταν ο 2ος τίτλος του, αφού είχε κερδίσει και το τουρνουά της Λάρνακας πριν 2 εβδομάδες στα διπλά, επίσης U16 Category 3, μαζί με τον Αχιλλέα Μακρή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots