Προημιτελικά στο μονό, ημιτελικά στο διπλό η Μάγια

 
Αλεξάνδρα Μάγια
Αλεξάνδρα Μάγια
tn team Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 18:50

Η Αλεξάνδρα Μάγια διανύει μια πολύ καλή εβδομάδα στο Zouk στον Λίβανο, όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο μονό της διοργάνωσης της J60 κατηγορίας της ITF, ενώ στα διπλά είναι στα ημιτελικά και συνεχίζει. Στο τουρνουά έλαβαν μερος και οι Σταύρος Μαστρογαμβράκης και Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου.

Η Αλεξάνδρα πέτυχε δυο νίκες αυτή την εβδομάδα στο J60 τουρνουά του Zhouk στον Λίβανο, που διεξάγεται σε σκληρές επιφάνειες.

Στον 1ο γύρο απέκλεισε την Alina Sogomonyan με 6-4, 6-1, ενώ στον 2ο γύρο επέστρεψε από σετ πίσω και κέρδισε την Τουρκάλα Deren Ozel με 5-7, 6-1, 6-4.

Στα προημιτελικά έπαιξε με τη Ρωσίδα Anastasia Lizunova, No.3 στο ταμπλό, αλλά γνώρισε την ήττα με 6-4, 6-2.

Στο διπλό η 16χρονη αθλήτρια του Α.Ο.Α. Φιλοθέης είναι ακόμα μέσα στο ταμπλό και στη διεκδίκηση του τίτλου. Μαζί με τη Γαλλίδα συμπαίκτριά της, Lila Grace Bachour, βρίσκονται στο Νο.2 του ταμπλό και κέρδισαν στον 1ο γύρο τις Maria Breidy και Riya Matharoo, με 7-6 (2), 6-4.

Σήμερα απέκλεισαν για τα προημιτελικά τις Τουρκάλες Defne Erbakan και Deren Ozel με 6-1, 5-7, 10-7 και αύριο θα παίξουν για τα ημιτελικά με τις Ρωσίδες Viktoriia Sedova και Alina Sogomonyan.

Στο τουρνουά του Zhouk συμμετείχε και η Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου, η οποία πέρασε στον 1ο γύρο το εμπόδιο της Λιβανέζας Thalia Hassoun, με 6-4, 6-1, ηττήθηκε όμως στον 2ο γύρο από τη Mariia Masiianskaia, No.2 στο ταμπλό, με 6-0, 6-3.

Στο διπλό η Αδαμοπούλου έπαιξε με την Ουκρανή Arina Kryvenkova και μετά από ένα ματς με συναρπαστικό φινάλε, ηττήθηκαν από την Τουρκάλα Nisa Bulut και τη Φινλανδή Anicia Hammoud με 6-3, 0-6, 15-13.

Στο τουρνουά των αγοριών είχαμε τη συμμετοχή του Σταύρου Μαστρογαμβράκη, που δυστυχώς στάθηκε άτυχος και είχε έναν τραυματισμό. Ο Μαστρογαμβράκης ξεκίνησε εξαιρετικά την πορεία του και απέκλεισε το Νο.7 του ταμπλό, Amir Asylkozhae, με 6-2, 6-7 (2), 6-2, στον 2ο γύρο όμως με τον Melih Anavatan εγκατέλειψε, όταν ήταν πίσω με 1-6, 1-3. 

Ως εκ τούτου, απέσυρε τη συμμετοχή του και από το διπλό, όπου είχε μπει στα προημιτελικά μαζί με τον Τσέχο Daniel Bien, μετά και τη νίκη τους επί των Yoan Naydenov και Artem Pugach με 6-3, 6-7 (8), 10-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots