Ημιτελικά στα διπλά Μεσσής και Ματσουκατίδη στην Μπάνια Λούκα

 
Ημιτελικά στα διπλά Μεσσής και Ματσουκατίδη στην Μπάνια Λούκα
tn team Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 - 11:52

Στα ημιτελικά των διπλών ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους ο Ανδρέας Μεσσής και η Μαρία Ματσουκατίδη, στο διεθνές τουρνουά της J30 κατηγορίας της ITF στην Μπάνια Λούκα.

Ο Μεσσής έπαιξε μαζί με τον Ισπανό Javier Gonzalez στο χωμάτινο τουρνουά της J30 κατηγορίας της ITF.

Στον 1ο γύρο απέκλεισαν τον Ιάπωνα Nicholas Miharu Bowles-Rokudo και τον Σουηδό Theo Nilsson με 6-3, 5-7, 10-4, ενώ στα προημιτελικά κέρδισαν τους Σλοβένους Klas Gorensek και Max Stollecker με 7-5, 7-6 (5).

Στα ημιτελικά, ο Μεσσής και ο Gonzalez γνώρισαν την ήττα από τον Ούγγρο Botond Nagy και τον Σλοβένο Ziga Sesko, με 6-4, 6-2.

Στο μονό των αγοριών, ο Μεσσής ήταν στο Νο.4 του ταμπλό, αλλά γνώρισε την ήττα από τον Stollecker στον 1ο γύρο με 6-3, 6-3 και έκλεισε νωρίς την προσπάθειά του.

Στο τουρνουά της Μπάνια Λούκα έπαιξε και η Μαρία Ματσουκατίδη, που επίσης έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του διπλού.

Συμπαίκτρια είχε την Αυστραλή Sarah Mildren, με την οποία πέρασαν με walkover το εμπόδιο των Αυστραλών Milana Dejanovic και Elizabeth Ivanov στον 1ο γύρο, ενώ στα προημιτελικά κέρδισαν τις Βόσνιες Anastasija Ignjatic και Emina Lagarija, Νο.1 στο ταμπλό, με 6-7 (8), 6-4, 10-8.

Στα ημιτελικά, η Ματσουκατίδη και η Mildren ηττήθηκαν από τη Σέρβα Masa Jankovic και την Ουκρανή Polina Kuznietsova, με 6-3, 6-2.

Στα μονά η Ματσουκατίδη έπαιξε στα προκριματικά, όπου πέτυχε δυο νίκες, εις βάρος της Κροάτισσας Marijana Buzov (6-1, 6-1) και της Σλοβένας Ana Julija Aznoh (6-4, 6-1). Στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, η 16χρονη Ελληνίδα αθλήτρια ηττήθηκε από την Ουκρανή Mariia Koziar, με 6-2, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots