Μέχρι τα προημιτελικά η Πρωιμάκη στη Σόφια

 
Μυρτώ Πρωιμάκη
Μυρτώ Πρωιμάκη
tn team Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 - 11:10

Η Μυρτώ Πρωιμάκη σημείωσε δυο νίκες αυτή την εβδομάδα στο Dema Cup U16 στη Σόφια της Βουλγαρίας, φτάνοντας έως την προημιτελική φάση. Στη Σόφια αγωνίστηκαν και οι Χρυσούλα Παρασκευοπούλου, Δημήτρης Μελισσόγλου και Έκτορας Τσατσάκης.

Μια ακόμα καλή αγωνιστική εβδομάδα είχε η Μυρτώ Πρωιμάκη, η οποία αγωνίστηκε στο διεθνές τουρνουά 2ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe στη Σόφια της Βουλγαρίας, Dema Cup, φτάνοντας ως την προημιτελική φάση.

Η 15χρονη Ελληνίδα τενίστρια του Ο.Α. Σούδας, Νο.3 στη χώρα μας στα 16άρια, κέρδισε στον 1ο γύρο τη Βουλγάρα Lidiya Spasova με 6-1, 6-1, ενώ στον 2ο γύρο κέρδισε την Ελληνοβουλγάρα Έλενα Παπαδοπούλου, με 6-7 (3), 6-1, 6-4.

Στα προημιτελικά, η Μυρτώ ηττήθηκε από τη Βουλγάρα Andreya Glushkova, Νο.5 στο ταμπλό, με 6-2, 6-2.

Στο κυρίως ταμπλό του μονού κοριτσιών του Dema Cup αγωνίστηκε και η Χρυσούλα Παρασκευοπούλου, η οποία ηττήθηκε σε ένα πολύ κλειστό ματς με τη Βουλγάρα Maria Chalakova, με 7-6 (7), 6-3.

Στο ταμπλό των αγοριών αγωνίστηκαν οι Δημήτρης Μελισσόγλου και Έκτορας Τσατσάκης. Ο Μελισσόγλου ηττήθηκε από τον Βούλγαρο Valentin Nanev με 6-3, 6-4, ενώ ο Τσατσάκης από τον Βούλγαρο Plamen Kolev με 6-0, 0-6, 6-1.

Οι Μελισσόγλου και Τσατσάκης έπαιξαν και στο διπλό, κερδίζοντας στον 1ο γύρο τους Βούλγαρους Momchil Markov και Aleksandar Nachev με 6-2, 6-2. Στα προημιτελικά, οι δυο Έλληνες αθλητές γνώρισαν την ήττα από τους Ουκρανούς Nikita Bilozertsev και Rodion Chetverikov, Νο.1 στο ταμπλό, με 6-2, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots