Ένας προημιτελικός και ένας ημιτελικός για τη Γρηγοριάδου στην Τυφλίδα

 
Αθηνά Γρηγοριάδου
Αθηνά Γρηγοριάδου
tn team Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 - 12:52

Στην Τυφλίδα της Γεωργίας αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα η Αθηνά Γρηγοριάδου, η οποία είχε μια πολύ θετική απρουσία στο J30 τουρνουά της ITF, παίζοντας σε έναν ημιτελικό και έναν προημιτελικό.

Στα μονά της hardcourt διοργάνωσης της J30 κατηγορίας της ITF, η Αθηνά Γρηγοριάδου πέτυχε 2 νίκες και έφτασε στην τελική 8άδα.

Στον 1ο γύρο κέρδισε την προερχόμενη από τα προκριματικά Daria Pashkevich με 6-1, 6-2, ενώ στον 2ο γύρο απέκλεισε την Καζάκα Janel Ospanova, με το ίδιο ακριβώς σκορ.

Μπήκε στα προημιτελικά, όπου γνώρισε την ήττα από την Ισραηλινή Daniel Hefner, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.950 στην παγκόσμια κατάταξη κάτω των 18, με 6-1, 6-1.

Η 16χρονη αθλήτρια του Α.Ο.Α. Σταυρούπολης Ίφιτος, Νο.22 στα 18άρια στην Ελλάδα, ήταν ακόμα ημιφιναλίστ στο διπλό, όπου έπαιξε μαζί με την Καζάκα Stefaniya Anikina.

Στον 1ο γύρο μάλιστα απέκλεισαν το Νο.3 ζευγάρι του ταμπλό, τη Γεωργιανή Natali Jaiani και την Κινέζα Moran Jin, με 6-3, 6-3. Στα προημιτελικά κέρδισαν τις Καζάκες Danaiya Amangazhiyeva και Janel Ospanova με 6-0, 7-5 και μπήκαν στα ημιτελικά, όπου ηττήθηκαν από τις κορυφαίες του ταμπλό, Sofya Gapankova και Ulyana Hrabavets, με 6-4, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots