Ήττα για την Εθνική κοριτσιών U12

 
Ήττα για την Εθνική κοριτσιών U12
Οι παίκτριες της Ελλάδας με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Χρήστο Τοκατλίδη
tn team Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 - 18:57

Η Εθνική μας ομάδα των κοριτσιών στα 12άρια δεν τα κατάφερε σήμερα απέναντι στην αντίστοιχη της Σλοβακίας κι έτσι γνώρισε την πρώτη της ήττα στο προκριματικό τουρνουά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος European Summer Cups U12.

Η ελληνική ομάδα γνώρισε την ήττα από τη Σλοβακία με 2-1 σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, με τις Σλοβάκες να "καθαρίζουν" το παιχνίδι από τα μονά.

Συγκεκριμένα, η Riana Rusnackova επικράτησε της Μαρίας Καζολέα με 6-4, 6-2, ενώ η Romana Dekanova κέρδισε στη συνέχεια την Κωνσταντίνα Βολονάκη με 6-1, 6-4.

Τα κορίτσια μας, με τις Διόνη Κουκούλη και Βολονάκη, κατάφεραν να κερδίσουν στο διπλό τις Dekanova και Laura Masarykova με 7-5, 7-5, για το τελικό 2-1 στη σειρά.

Ήταν μια σημαντική νίκη, καθώς πρόκειται για φάση ομίλων, επομένως κάθε ματς μετράει.

Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα, η Σλοβακία είναι στην 1η θέση με 2 νίκες, η Ελλάδα και η Ελβετία έχουν από μια νίκη, ενώ η Λετονία καμία.

Αύριο, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ελβετία, με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει στη 2η θέση του ομίλου της, στο προκριματικό τουρνουά της Ζώνης Δ' του European Summer Cups U12, που φιλοξενείται στην Κωνσταντινούπολη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots