Double για τον Λοϊζά στη Ρόδο (pics)

 
Double για τον Λοϊζά στη Ρόδο (pics)
tn team Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 - 13:34

Ο Ανδρέας Λοϊζάς κέρδισε τον Χρήστο Γκλαβά στον σημερινό τελικό του Rhodes Cup και έκανε το "double" στο διεθνές τουρνουά της ITF στη Ρόδο, αφού χθες κέρδισαν μαζί με τον Γκλαβά και το διπλό. Φιναλίστ στο διπλό των κοριτσιών ήταν η Αλεξάνδρα Μάγια.

Στον σημερινό τελικό του Rhodes Cup στα μονά, ο Ανδρέας Λοϊζάς επικράτησε του Χρήστου Γκλαβά με 6-2, 6-4 και συμπλήρωσε το double στη διεθνή διοργάνωση της J60 κατηγορίας της ITF.

Ο 17χρονος Λοϊζάς κατέκτησε τον 4ο τίτλο του σε ITF διοργάνωση στα μονά, μετά από τα 60άρια στη Λευκωσία, στα Σκόπια και στην Πρέβεζα, τουρνουά που κέρδισε επίσης σ' αυτή τη σεζόν. Στα διπλά έφτασε τους 3 τίτλους σε ITF τουρνουά, μετά από το J30 της Μυτιλήνης πέρσι (με τον Νικόλα Μπακιρτζή) και το J60 του Βελιγραδίου φέτος (με τον Στέφανο Πουρναρόπουλο).

Στον χθεσινό τελικό του διπλού αγοριών στη Ρόδο, οι Γκλαβάς και Λοϊζάς επικράτησαν του Βρετανού Conor Brady και του Ιρλανδού Sean O'Nuallain, με 6-4, 6-2.

Στο διπλό των κοριτσιών, η Αλεξάνδρα Μάγια και η συμπαίκτριά της από την Τουρκία, Simay Keles, πήραν τη 2η θέση, καθώς ηττήθηκαν στον τελικό από την Κύπρια Έμμα Φαντούση και την Ολλανδέζα Charlotte Pikkaart, με 6-2, 6-1.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του Rhodes Cup


H Simay Keles και η Αλεξάνδρα Μάγια

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots