Οι νικητές του Junior Masters 2023 (pics)

 
Οι νικητές του Junior Masters 2023 (pics)
tn team Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 - 11:30

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα το Junior Masters 2023 στα γήπεδα του Ο.Α. Αθηνών. Όλοι οι νικητές και φωτογραφίες από τις απονομές.

Στα αγόρια 12, πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ραφαήλ Παγώνης, ο οποίος επικράτησε στον τελικό του Νικόλα Μπική με 6-1, 6-2. Μόλις 8 games απώλεσε στην πορεία του μέχρι τον τίτλο ο αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας, σε 4 αναμετρήσεις.

Στα κορίτσια 12, πρωταθλήτρια ήταν η Αντωνία Παπαγαπητού, η οποία επέστρεψε από σετ πίσω σε έναν πολύ ωραίο τελικό και επικράτησε της Μαρίας Καζολέα με 1-6, 7-6 (4), 6-4. Και οι δυο φιναλίστ είχαν περάσει από τη φάση των ομίλων χωρίς να χάσουν σετ και έδωσαν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για τον τίτλο.

Στα 14άρια, στα αγόρια νικητής ήταν ο Ραφαήλ Γακόπουλος, που κέρδισε στον τελικό τον Μαρίνο Καρνιάτη με 6-4, 6-3. Δεν έχασε σετ σε κανένα από τα 4 παιχνίδια του ο Γακόπουλος στο τουρνουά του Ο.Α. Αθηνών.

Στα κορίτσια 14, η Νεφέλη Φασουλά κατέκτησε το τρόπαιο, μετά και τη νίκη της επί της Λυδίας Παναγιωτίδου σε έναν ακόμα σπουδαίο τελικό, με 3-6, 7-6 (4), 6-3. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Φασουλά έδωσε μάχες τριών σετ και στα τρια παιχνίδια της φάσης των ομίλων, τις κέρδισε όλες ωστόσο και πήρε πανάξια την 1η θέση και την πρόκριση για τον τελικό.

Στα 16άρια των αγοριών, ο Παναγιώτης Γραμματικάκης επέστρεψε από σετ πίσω, έπαιξε καλύτερα στα δυο επόμενα και κέρδισε τον Άλκη Μιχαλακόπουλο σε ένα πολύ δυνατό ματς με 4-6, 6-0, 6-2, για να αναδειχθεί πρωταθλητής.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών, νικήτρια ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, η οποία έκανε έναν άψογο τελικό και επικράτησε της Κατερίνας Ουσταμπασίδου με 6-2, 6-1.

Στα 18άρια των αγοριών, ο Βλαντιμίρ Χόλμπαν έκανε την ανατροπή και επικράτησε του Ανδρέα Μεσσή με 5-7, 6-3, 6-1 στον τελικό, για να αναδειχθεί πρωταθλητής στα 18άρια του Masters για 3η διαδοχική χρονιά!

Στα κορίτσια στα 18άρια πρωταθλήτρια ήταν η Ελένη Τσέτσου, η οποία βγήκε 1η στον μοναδικό όμιλο που διαμορφώθηκε, μεταξύ των 5 παικτριών, κερδίζοντας τα 3 από 4 παιχνίδια της. Υπήρξε τριπλή ισοβαθμία, με τις Θεοδώρα Κούσιου και Μελίνα Ζουμπουλάκη να έχουν επίσης από 3 νίκες, καταλαμβάνοντας τη 2η και την 3η θέση αντίστοιχα.


Ο Ραφαήλ Παγώνης


Η Αντωνία Παπαγαπητού (δεξιά) με την Εύα Γιάντση


Ο Ραφαήλ Γακόπουλος με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, κ. Δημήτρη Σταματιάδη


Η Νεφέλη Φασουλά και η Λυδία Παναγιωτίδου


Ο Παναγιώτης Γραμματικάκης


Αριστερά: Ο κ. Σταματιάδης - δεξιά: Η Αλεξάνδρα με την Κατερίνα Ουσταμπασίδου


Η Ελένη Τσέτσου και ο προπονητής της, Σταύρος Μπαϊράμογλου


H Ελένη Ταρασιάδη. η Ηλιάνα Μύθη, η Διονυσία Κουκούλη η Αντωνία - Αναστασία Παπαγαπητού και η Μαρία Καζολέα


Εμμανουέλα - Ραφαηλία Βαγιώνα και Ηλιάνα Μυθη


Αθανάσιος Ξηροτάγαρος, Γεώργιος - Ραφαήλ Παγώνης, Αναστάσιος Θωμόπουλος και ο Νικόλαος Μπικής

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots