Μέχρι τον 3ο γύρο ο Σακκάς στη Μάλτα

 
Μέχρι τον 3ο γύρο ο Σακκάς στη Μάλτα
tn team Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 - 12:02

Ο Γιάννης Σακκάς έφτασε μέχρι τη φάση των "16" στο διεθνές τουρνουά της ITF της πόλης Paola της Μάλτας αυτή την εβδομάδα.

Ο 16χρονος Έλληνας αθλητής άφησε θετικές εβδομάδες με την παρουσία του αυτή την εβδομάδα στο διεθνές τουρνουά J30 κατηγορίας της ITF.

Προκρίθηκε με bye στον 2ο γύρο, όπου κέρδισε τον Ιταλό Federico Della Corte με 6-4, 6-4 για να προκριθεί στη φάση των "16" της hardcourt διοργάνωσης.

Εκεί σε ένα πολύ κλειστό ματς με έναν άλλον Ιταλό, τον Matteo Gribaldo, υπέστη την ήττα με 6-3, 7-5.

Στη Μάλτα αγωνίστηκε και ο Νίκος Φώτης Μακρής, ο οποίος συμμετείχε στο ταμπλό των προκριματικών, γνωρίζοντας την ήττα στον 2ο γύρο από τον Ισπανό Jorge Martinez Vasquez με 6-2, 6-3.

Οι δυο Έλληνες αγωνίστηκαν μαζί και στο διπλό, όπου κέρδισαν τους Ιταλούς Christian Pizzolante και Nikodije Trivunac με 6-2, 6-1. Προκρίθηκαν στον 2ο γύρο, όπου ηττήθηκαν σε ένα γεμάτο ματς από τους Βρετανούς Harry Abel και Felix Bockelmann Evans, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-3, 7-5.

Στο τουρνουά των κοριτσιών αγωνίστηκε και η Έλλη Γεροντικού, σε μια από τις πρώτες παρουσίες της στο tour της ITF. Η Ελληνίδα παίκτρια συμμετείχε στα προκριματικά του μονού κοριτσιών, όπου πέρασε στον 2ο γύρο με bye και κέρδισε εκεί την Ουγγαρέζα Csenge Gyene με 6-1, 6-4. Στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, ηττήθηκε από την Ιταλίδα Marzia Paola Marina Pieragostini, No.1 στο ταμπλό, με 6-1, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots